1. 3

  Een gevalletje dat gewoon niet meer uit te leggen is. Ruf staat voor de zichzelf verrijkende elite. Veel politici en ex politici zijn niet veel beter. Hierom zijn mensen boos, ik ben in ieder geval boos. En het Stedelijk? Toen ik vorig jaar weer eens was: wat een zielloos geheel is dat geworden. Kunst met een hoofdletter K vergt Passie met een hoofdletter P.

  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/10/17/beatrix-ruf-stapt-op-als-directeur-stedelijk-museum-amsterdam-13532788-a1577539

 2. 6

  Om een vraag over de vier omgekomen Amerikaanse soldaten in Niger te ontwijken verzon Donald Trump gisteren ter plekke een van zijn meest respectloze en smerigste leugens ooit. Hij suggereerde dat vorige presidenten, waaronder Obama, de nabestaanden in dergelijke gevallen nooit belde en hij wel. Kijk hoe de stront hier uit zijn mond loopt:

  https://www.youtube.com/watch?v=0Gp5TL5jg0o

  Het is een automatisme voor hem. Zodra hij zich onzeker voelt, “deed ik het wel goed”, schiet ‘ie in een reflex en projecteert zijn tekortkomingen op zijn ‘rivalen’. De man is een psychopaat. Begrijpelijk dan ook dat meer dan 120 psychiaters en psychologen afgelopen week de straat op waren gegaan om het Amerikaanse volk te waarschuwen.

  https://www.rawstory.com/2017/10/psychologists-march-through-new-york-to-call-for-trumps-removal-from-the-presidency/

 3. 10

  [img]https://www1.picturepush.com/photo/a/15897317/img/blogposts/Schermafbeelding-2017-10-17-om-15.52.54.png[/img]

  De blauwe blokjes laten zien dat er momenteel meer sneeuw op het Noordelijk Halfrond ligt dan gemiddeld over de afgelopen decennia.
  Oktober wordt vermoedelijk de 6e maand van 2017 met een bovengemiddeld sneeuwdek op het Noordelijk Halfrond.
  Bron

 4. 12

  @10

  To claim that record snowfall is inconsistent with a warming world betrays a lack of understanding of the link between global warming and extreme precipitation. Global temperatures in the last few months of record snowfall are some of the hottest on record. Warming causes more moisture in the air which leads to more extreme precipitation events. This includes more heavy snowstorms in regions where snowfall conditions are favourable. Far from contradicting global warming, record snowfall is predicted by climate models and consistent with our expectation of more extreme precipitation events.

  Bron

 5. 14

  @8 Zo gek is dat niet, hier staat de PVV op de meeste punten van hun programma ook dichter bij de PvdA dan het CDA, zeker nu Asscher een ruk naar het populisme heeft gemaakt. Officieel wil de PvdA niet met de PVV, maar nu in de oppositie zijn ze het opeens verdomd vaak met elkaar eens. Wil links ooit nog een meerderheid, dan zullen ze niet om de PVV heen kunnen, in Oostenrijk is dat niet anders.

 6. 15

  @14

  PVV op de meeste punten van hun programma ook dichter bij de PvdA blaaa blaa blaa Wil links ooit nog een meerderheid, dan zullen ze niet om de PVV heen kunnen

  Gewoon blijven herhalen, die baarlijke nonsens. Misschien ergens halverwege de heat death van het universum wordt het nog wel eens waarheid.

  [img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2d/His_Master%27s_Voice.jpg[/img]

  [img]https://r.hswstatic.com/w_907/gif/podcasts/stuffyoushouldknow-podcasts-wp-content-uploads-sites-16-2014-03-brainwash600x350.jpg[/img]

  [img]https://thumb7.shutterstock.com/display_pic_with_logo/3212108/505880041/stock-photo-brainwashed-with-sponge-505880041.jpg[/img]

 7. 16

  Wanneer bant Sargasso eens mensen die constant bewust misleiden en leugens verspreiden zoals Le Redoutable dat steevast doet? Iets met huisregels enzo.

 8. 20

  @18

  Dus het wordt helemaal niet warmer? Als je dat kunt hard maken kun je er de Nobelprijs mee winnen, wist je dat? Onee, toch niet, want alle klimatologen zullen tegen je samenzweren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren