1. 1

  Als het waar is – en ook als het niet zo zou zijn – moet De Telegraaf zich diep schapen dat ze een bron die ook nog eens zijn geheimhoudingsplicht schond met naam en toenaam noemen. Ze zijn kennelijk bereid letterlijk over lijken te gaan als ze maar kranten verkopen.

 2. 7

  @6 Ik heb het gelezen en het klinkt als een storm in een glas water. In haar ervaring was Bush een president die naar eer en geweten handelde, en zij nam deze ervaring mee in haar afweging. Overigens, zoals je weet, elke headline die eindigt in een vraagteken kun je in de regel maar beter meteen overslaan.

 3. 8

  Op het blog Peak Oil Barrel een modelberekening over de resterende hoeveel winbare steenkool op aarde.
  http://peakoilbarrel.com/coal-shock-model/
  Het staat vast dat de makkelijk winbare steenkool opraakt. Wanneer precies hangt af van de totale hoeveelheid, die oorspronkelijk aanwezig was.
  [img]https://sites.google.com/site/dc78image/images/blog1603a.png[/img]

  Als de maximale steenkoolproduktie in 2014 werd bereikt en nooit meer overtroffen wordt, dan heeft de mensheid de helft van de beschikbare steenkool al opgestookt.

 4. 10

  @9

  *Harry een nieuwe rol alufolie geeft*

  Ja wat? Hij hangt rond met het Bellcurvende complottertje Joost Niemoller cs.

  Wat een faalhazerij binnen die partij. SP werkte, in deze, samen met meerdere personen – actief binnen meerdere extreemrechtse groeperingen (bronnen evt. beschikbaar).
  Ik heb zo het vermoeden dat er een aantal binnen die partij zich maar eens “moeten” gaan inlezen, qua de verschillende vormen van ‘nationalisme’, maar ook over ‘populisme’. En meer.

  Geen enkele socialist behoort ruimte te geven aan extreemrechts. Dat is niets meer dan verloochening van geschiedenis.

 5. 12

  +1 @ Mad Max.

  In Brussel wordt ondertussen hard gewerkt aan regelgeving

  waarbij tuinieren alleen nog mag met door Europa toegelaten zaaigoed.
  Niet meer je eigen kropje sla telen, dat kon wel eens het gevolg zijn van nieuwe Brusselse regels. Die komen er na een uitspraak van het Europese Hof van Justitie vorig jaar juli. Dat besliste dat alleen door Europa gecertificeerde zaden nog verkocht mogen worden.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3435207/2013/05/02/Brussel-bemoei-je-niet-met-onze-moestuintjes.dhtml

  De Louise Fresco/Monsanto-lobby heeft een voet tussen de deur in Brussel.
  Handhaven van zo’n verbod lukt natuurlijk nooit, maar ik word al woedend om de poging om het te verbieden.

 6. 14

  Hattem – Maandagochtend 8 juni heeft de politie een ijsbergslawekerij ontdekt en ontmanteld in een schuur aan het Vijzelpad in Hattem. In de schuur zijn bijna 500 planten aangetroffen.

  De politie stelde vanochtend vroeg een onderzoek in bij de schuur omdat het vermoeden was ontstaan dat op deze locatie sprake was van ijsbergslateelt. Dat bleek inderdaad het geval. De schuur staat achter een woning, in de woning was niemand thuis vanochtend. De bewoner zal op een later tijdstip gehoord worden over de plantage. De politie zal proces-verbaal tegen hem opmaken.

  Alle apparatuur en planten zijn afgevoerd en vernietigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren