1. 4

  @3: En dat terwijl ze al maanden een mogelijkheid hadden om de jongeren aan te pakken: “Het raadslid vertelt dat ze in april ook al eens aangifte heeft gedaan tegen enkele hangjongeren. Daar heeft zij niets meer van gehoord.”

 2. 9

  Over de eerste 8 maanden van 2016 werd er in China 2,17 miljard ton steenkool gewonnen. Dat lijkt heel veel, maar het is toch 10% minder dan vorig jaar. Goed nieuws voor al de mensen die bang zijn dat steenkool slecht is voor het klimaat.
  De Chinese aardolieproduktie daalt ook. In augustus 2016 lag de olieproduktie 9,9% lager dan de produktie in augustus 2015. Het lijkt alsof China de maximaal haalbare produktie (peakoil) in 2015 is gepasseerd.

 3. 10

  @7: D’r is zoveel gevochten rondom die weg… Deze oa:
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Operation_Canopus_Star
  Ineens moet volgens het wapenstilstand verdrag de ‘tiger force’ Castello Road zomaar opgeven voor de vrije toegang van hulp aan bewoners Aleppo, terwijl ze er zo hard en moedig voor hebben gevochten met vele wn vele honderden slachtoffers.

  Iedere keer wanneer nu daar Russen met hulptroepen aangevallen worden door ‘gematigde rebellen’, verliest de VS totaal z’n geloofwaardigheid!

  Slimme zet mss van Putin ;)

 4. 18

  @16: Data was gestolen door een energieleverancier:

  https://tweakers.net/nieuws/115665/energiedata-miljoenen-nederlanders-gestolen-door-energieleverancier.html

  De mens is in elke beveiliging altijd de zwakste schakel maar zeer merkwaardig hoe het bij grote bedrijven mis kan gaan met de basis van elke beveiliging de CIA triad:

  http://whatis.techtarget.com/definition/Confidentiality-integrity-and-availability-CIA

  Is dat hier beter geregeld of heeft iedere blogger ook toegang tot alles?

 5. 19

  @18: We moeten er gewoon van doordrongen raken dat data NERGENS veilig zijn*. Dat moet het uitgangspunt zijn en van daaruit moet je beginnen te werken, voor je met allerlei mooie plannetjes komt over wat je met data allemaal kunt doen.

  *Een ander voorbeeld vandaag vormden de biologische gegevens van topsportes, zoals bij het WADA opgeslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren