1. 1

  Fillon biedt excuses aan maar gaat wel door als republikeinse kandidaat. Verzwakt denk ik, het speelt Le Pen in de kaart.

  Ohoh, die Fransen toch, corrupt tot op het bot. Le Pen doet precies hetzelfde.

  En waarschijnlijk komt dit ook wel elders in Europa voor maar daar moeten we nog even op wachten, wie zoekt dit uit voor Wilders?

 2. 3

  @2: Ik denk van wel: Hoe linkser de tegenkandidaat, hoe beter voor le Pen. Fillon zou als tegenstander een stuk minder handig zijn; Veel linkse kiezers zullen zich gedwongen voelen op hem te stemmen om erger te voorkomen. Zo ging het ook in 2002.

 3. 4

  Zal Filon meer Le Penstemmers aantrekken dan linkse kiezers thuis laten blijven? Ik weet het niet. Filon is toch een beetje de Hillary van Frankrijk en dan nog rechts ook.Als ik hier alleen mocht kiezen tussen Buma en Wilders, bleef ik misschien ook wel thuis.

 4. 8

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/-valse-racismebeschuldiging-stagiaire-gerechtshof-ontaardt-in-welles-nietes-discussie~a4459122/
  Wat een amateurs bij onze politie. En wat een lange tenen heeft deze politiechef. Je neemt kennis van iemands verhaal op Facebook, maar daarna ga ik toch niet publiekelijk is discussie? Zeker niet via de band van iemands werkgever. Het lijkt me dat je naar een formele klacht kijkt als die binnenkomt en als die niet komt neem je het FB-verhaal niet serieus. De kous is dan verder af. Nu suddert het al weken en ga je bijna vermoeden dat mevrouw gelijk heeft.

 5. 9

  @8: als je dus valselijk beschuldigd wordt moet je dat maar accepteren zonder enig weerwoord? Deze vrouw, die snel haar keutel introk nadat camerabeelden haar leugens aantoonden, dient publiekelijk excuses te maken. Ze beschuldigde tenslotte ook publiekelijk de politie met valse aantijgingen.

 6. 11

  @9: Ja zo gaat dat als bestuursorgaan. De mensen roepen van alles over je en je bent waarschijnlijk onderdeel van een complot. De verdachte mag de rechterlijke macht ook in de krant neprechters noemen. Dat moet je allemaal van je teflonhuidje laten afglijden. Je neemt de eventuele klacht netjes in ontvangst en in geval van een valse beschuldiging verklaar je de klacht ongegrond.

 7. 17

  Waarom rechters oneervol ontslagen moeten kunnen worden.

  Meisje dopegangrapen, straf lachwekkend

  Veroordeelt verdachte tot een gevangenisstraf van 18 (achttien) maanden.” Verkrachtvriendje krijgt zelfs jeugdstrafrecht en gaat slechts 9 (negen) maanden.

  http://www.geenstijl.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren