1. 1

  Naderen van orkaan Irma en wat zij met st. maarten, saba en st eustatius gaat doen, heeft vrijwel nul aandacht gehad in Nederlandse media. Dat gaat vanaf vandaag veranderen.

 2. 2

  https://www.volkskrant.nl/film/recensie-klaver-lijkt-een-jongeman-met-geldingsdrang-op-het-megalomane-af~a4514940/

  Het onthullendste fragment is wellicht het overleg voor het Radio 1-debat, waar Klaver oefent op een hand die hij aan PvdA-voorman Lodewijk Asscher wil aanbieden, om samen af te spreken de VVD buiten het kabinet te houden. Die avond bespreekt Ron Fresen in het NOS Journaal hoe Asscher twijfelt, overvallen door het gebaar. ‘Yes!’, roepen campagnemedewerkers van Klaver met gebalde vuist. Opzet geslaagd.

  Naar het zich laat aanzien blijven zowel GL en PvdA buiten het kabinet. En is gebleken dat een regering vormen zónder de VVD vrijwel onmogelijk is. Iets wat tijdens de campagne ook al duidelijk was. Wat ik hier uit begrijp is dat de diverse campagne’s zijn wat ik altijd al gedacht heb, een geregisseerd toneelstukje. En Jesse Klaver is daar succesvol in geweest, ere wie ere toe komt. Als ik nog terug denk aan Jolande Sap….

  Maar wie weet was Jolande Sap een betere politica. Ook bij mij werkt beeldvorming. Ik zie haar nog staan met dat stekkertje. En haar onvermogen om met Tofik Dibi om te gaan. En de treurige 4 zetels. (of waren het er nou 5?)

  Conclusie, welke partij je ook bent, je hebt sexy politici nodig. En Klaver is er zo een.

 3. 3

  @2:

  Conclusie, welke partij je ook bent, je hebt sexy politici nodig. En Klaver is er zo een.

  Oud nieuws, de inhoudsloze Wouter Bos deed het toch ook voornamelijk goed bij de ‘vrouwtjes’.

 4. 11

  “Rev. Robert Wright Lee IV, a North Carolina pastor who is a descendant of Confederate General Robert E. Lee, has resigned from his church after what he says was a “deeply hurtful” backlash that he received for speaking out against white supremacy.

  Vertel mij nog eens over ‘goedbedoelende, maar economisch achtergestelde, ‘mensuh’, het “neutrale midden”, ofzo.

  http://www.rawstory.com/2017/09/robert-e-lee-descendent-forced-out-of-church-after-speaking-against-white-supremacy/

 5. 13

  @12:

  Wat een man. Wat een daadkracht.

  De man heeft de macht juist niet, het DAPA decreet van Obama stond op het punt om via de rechter onderuit gehaald te worden zoals al is gebeurd met het DACA decreet.

  De macht om er echt iets aan te doen ligt bij het congres/senaat, niet bij Trumpety

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren