PvdA’ers beginnen anti-Wilders site

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

PvdA’ers beginnen anti-Wilders site

Comite tegen onverdraagzaamheid zou ook in oprichting zijn.

0

Reacties (9)

#1 123456

die lui die sporen niet!!!! Wilders is de beste! De enige die de waarheid durft te zeggen en ons Nederlanders steunt! Hij durft tenminste. Hij riskeert zijn leven voor ONS!

#2 Arnoud

@ 1: oh, nu begrijp ik het. Wilders is de nieuwe Messias. Hij wil sterven voor onze zonden.

#3 $link$

Das makkelijker dan je partijgenoot steunen die door fanatiekelingen wordt belaagt. Stelletje helden weer bij de PVDA.

#4 Roy

@1: voor mij hoeft hij zijn leven niet te riskeren hoor. En over de waarheid, daar zit hij heel erg vaak niet erg dichtbij.

Overigens is dit bericht uitgekomen in maart. Reageren op nieuwsberichten over sites die al een tijdje stilliggen is sneu. Zeker als je via google komt.

#5 knut

Grappig, ze nemen nu zelf initiatief om te strijden tegen GW maar als een van hun collega´s door schandalig door religie ingegeven intolerantie in elkaar wordt gemat blijven ze stil , heeel erg stil.

Hypocriet en achterbaks zijn woorden die me eerder te binnen schieten dan lovende woorden als ik over dergelijke keuzes lees.

#6 Joost

@5: Dit is al een paar maanden oud.

#7 knut

@6 point taken

Ben wel benieuwd of ze actie durven te nemen.

#8 $link$

Half ontopic (molest Ehsan Jami):
Interessant stukje in De Pers
Daar constrateert men ook een oorverdovende stilte betreffende (hier bij GC is er ook geen open topic voor??) Tis nogal gratuit om voornamelijk tegen Wilders/Amerika te fulmineren.

#9 Roy

@8: ik begrijp niet waar je nu precies op doelt. Er was weldegelijk een open topic over, maar dat stond in de zijdelinks en die verschuiven met verloop van tijd naar onder.

Het is misschien wel makkelijk om tegen Wilders te fulmineren, maar tegelijkertijd kunnen we ook niet heel veel anders. Er kan maar één nieuwsbericht zijn dat helemaal de media domineert en dat is Wilders, die daarmee de aandacht voor Jami overvleugelt.

Als het trouwens waar is dat de PvdA heel laks is geweest in het opnemen van contact met Ehsan Jami, dan zou ik er zomaar een stukje over kunnen schrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*