Minitweespalt Directeur Staal (Vestia) krijgt wel/geen gouden handdruk mee van 3,5 miljoen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Minitweespalt: Directeur Staal (Vestia) krijgt wel/geen gouden handdruk mee van 3,5 miljoen euro

Reacties (6)

#1 frank

Ik ben voor een nieuwe strafmaat. Als een bijstandsmoeder die 10000 Euro fraudeert bij wijze van spreken een half jaar kan uittrekken voor een alternatieve straf, dan mag een vent die de maatschappij bijvoorbeeld tien miljoen euro schade berokkent wat mij betreft wel 500 jaar plantsoentjes gaan prikken (met zo een lullig hesje om).

#2 frank

Overigens zegt het NOS journaal vanavond doodleuk dat De Directeur wel degelijk 3,5 miljoen voor zijn pensioengat krijgt. Ik zou het er graag uitrammen. Het failliet van een fatsoenlijke maatschappij is nog nooit zo tastbaar geweest.

#3 Hessel

Laten we de geestelijke druk op de heer Staal zo ver opvoeren dat hij op zijn knieën de laatste cent van die 3,5 miljoen gaat terug betalen.
Als de PvdA lef heeft gaan ze al die uitwassen in hun eigen gelederen de wereld uit helpen.
GeenStijl schreef hierover het volgende:
Onlangs opgestapte topman Erik Staal werd bij Vestia de best betaalde directeur van een woningcorporatie in Nederland ooit. Waardoor hij op het duurste plekje (HIERRR) op Bonaire een compleet nieuwe villa kon laten bouwen. En dan nu de verrassing: de benoeming en het salaris van Erik Staal heeft hij te danken aan de PvdA-baantjescarrousel. Is geregeld door Tilburgse burgemeester Noordanus, die tussen 2001 en 2004 voorzitter was van de Raad van Commissarissen van de Vestia Groep. Hij ontkent zelf hevig, maar intussen klust zijn vrouw Susan Baart dankzij Erik Staal bij als commissaris bij Vestia. Waar we haar van kennen? Deed allerlei belangwekkende functies vervullen binnen de PvdA. Cirkeltje = rond. Noordanus regelt baan Staal, Staal regelt bijbaan echtgenote. Leg dat maar eens anders uit. PvdA’ers spelen elkaar immers vaker lucratieve baantjes toe, duwen heel socialistisch de salarissen door het ethische plafond en als de boel in elkaar klapt door wanbeleid mag de belastingbetaler de rode miljarden op gaan hoesten. Corruptie, nepotisme, grootgraaien, dure huizen voor weinig en de samenleving met de schuld achterlaten, de regenteske socialisten van de PvdA staan er garant voor. Beste Rotterdammers en Hagenezen, fijn idee he, dat jullie belasting voor een deel in de financiëring van de prachtvilla van Erik Staal op Bonaire is gaan zitten? Het moet eerlijker!

#3.1 frank - Reactie op #3

Ik heb het over het algemeen niet erg op met PvdA-bashers, maar op dit punt moet ik de Roze Horde wel hun gelijk bekennen. Het zou de nieuwe PvdA sieren om leden met neoliberale salarissen die hun mislukkingen af wentelen op de maatschappij onder het mom van solidariteit met pek en veren af te voeren.
Dag Calon. Dag Kok. Dag de Waal.

#4 TisMeWat

En dat is nog niet alles. Buiten de oprotpremie krijgt deze “geweldige manager die dit alles uiteraard heel erg verdiend heeft” ook nog een “prestatiebeloning” erbovenop.

Want contracten van CEOs/managers zijn heilig, en kunnen niet aangetast worden.

Contracten van werknemers, zoals CAOs, natuurlijk wel, dan is de “heiligheid van het contract” opeens niet meer aan de orde.

TisMeWat, die managers met hun zelfbevlekkend beloningssysteem, oh nee, sorry, het zijn natuurlijk de feilloze “job-creators” zonder wie alles in elkaar zou storten… toch?

#5 Ernest

En het wordt o.a. betaald met de fikse huurverhoging die zogenaamd tegen het “scheefwonen” is bedoeld. Politiek=hypocrisie. PvdA zegt dankjewel tegen Donner.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*