Middelbare school hangt camera op toiletten

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Glijdende schaal galore

Open artikel

Reacties (9)

#1 Basszje

Ergste is nog dat in de commentaren bijna niemand het erg vind dat er (minderjarige) jongens op de toilet worden gefilmd. Zou dat in de dameswc anders hebben gelegen?

#2 Bismarck

Binnenkort in het nieuws: Pedofielennetwerk opgerold in Arnhem.

#3 Jan

Als er op mijn middelbare school zo’n camera had gehangen was ik er, denk ik met de broek naar beneden voor gaan staan helicopteren.

#4 Henk van S tot S

@1:
Stond er echt op het toilet?
Volgens mij hing dat ding boven de wastafels en en filmde geen rioolvullende onderdelen van het lichaam in de buurt van het kruis ;-)
Of dat wel acceptabel is, is een andere kwestie, maar wel van een andere orde.

#5 Joop

Dat krijg je ervan als de conciërge er niet meer is. Of hebben ze die daar nog wel? Net zoals de camera’s op straat, dan heb je minder politie nodig, denken die vernieuwingsmanagers dan.

#6 Basszje

@4: Of dat ding nou erin staat te gluren of ‘eroverheen’ zoals de krant beweerd maakt amper wat uit. Stel dat de camera ‘per ongeluk’ een tikje krijgt…

#7 Sigi

Ach, bij mij kwam de gymjuf de douchehokjes in om te kijken of je wel “goed” douchte. Drong pas jaren later tot me door dat dat misschien ook niet helemaal onverdacht gedrag was geweest.

#8 Andy Cap

Welkom op de Lorentz website – Internationaal georiënteerde school waar leerlingen worden gestimuleerd verantwoordelijke wereldburgers te zijn.

Het was ooit en RK Lyceum. Is dat nog zo?

#9 Won Halyard

Als je nix te verbergen hebt, heb je ook nix te vrezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

| Registreren

*
*
*