Laat het islamdebat niet over aan clowns

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (2)

#1 Jonas

Afgelopen vrijdag stond in de Volkskrant een artikel van Eddy Terstall en co-auteur De Booy (?). Erg herkenbaar, en milder dan roepen dat aan de linkerkant iedereen nog in diepe slaap is. Het leek wel of ze een ochtendgloren constateerden. Zelf ben ik nog lang niet tevreden, en dat komt voornamelijk omdat sommige dingen benoemd moeten worden met de nuances die anderen niet kunnen maken met alle gevolgen van dien.

#2 Jules Vismale

Nou het Halloween wordt en de meeste mensen zich verkleden als Dracula, Weerwolf, Frankenstein, Mummie, Heks, Igor (de sinistere butler), Spook, Trol, Vogelverschrikker met pompoenenhoofd enz. duiken er opeens in verschillende Europese landen clowns op (als je zo mag noemen) die mensen bang maken en gaan terroriseren! Nou zijn clowns er juist voor om mensen te vermaken en aan het lachen te krijgen en de beroemdste Nederlandse clowns zoals Pipo en Bassie (en Adriaan) zouden zich vast diep schamen voor dit soort “clowns” daar zij geen grapjassen of lolbroeken zijn maar zich meer gedragen zoals de Joker uit Batman.
Maar zouden deze terreurclowns misschien soms geen vermomde moslimextremisten of jihadgangers zijn met het doel om clowns tot zondebokken te maken in de hoop autochtoonse Europeanen, aan wie zij vaak hun gastvrijheid, luxe, welvaart en poen te danken hebben, het leven zo zuur te maken dat dezen zichzelf zullen verloochenen zodat zij de islam boven hun eigen cultuur, kunst en wetten gaan verkiezen? De hemel mag het ons besparen en als die terreurclowns GEEN radicale moslims of jihadgangers zijn dan gaan zij deze laatstgenoemden maar met slagroomtaarten bekogelen of met een stevige plank onder hun achterwerken slaan zoals Stan Laurel & Oliver Hardy deden in hun lachfilms! Overigens hebben deze geweldige komieken talloze malen in die films zulke “moslims” flink voor schut gezet, samen met hun grote vriend James Finlayson!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*