1. 1

  Jup en ook hier in Noorwegen is het raak, mede door de lobbydruk uit Japan.
  Alleen in Japan vreet ook niemand het meer dus ook daar puilen de opslag plaatsen uit van dit soort vlees (wat gevoed word met dwang aan school kinderen).

  Hier in Noorwegen wordt het nu met Regering’s druk en lobbydruk aan supermarkten op gedwongen. Het verkoopt ook hier voor geen METER, want mensen weten donders goed dat het vol met kwik zit.

  Maar toch word er elke week bij besteld en komt er steeds meer in de supermarkten te liggen. De stapels worden alleen niks lager, de regering hoopt dat een die paar Noorse boeren op het platteland, met een vervolging complex, het wel kopen met “JA kwik een Greenpeace fabeltje” en ja de lobby is goed bezig. Ben nu al een paar keer op het werk uitgemaakt voor “Mensheid hater! GAIA THEORIST!” omdat ik denk dat de natuur zonder onze inmenging zich wel kan redden. Ik vond het al raar waar ze ineens dat soort woorden vandaan halen, maar het waren babyboomers die gewoon de voorlichting van de lobbygroepen volgen. De Noorse visserij lobby heeft alles op alles gezet om tegenstanders te framen als vijand van de aarde en mensen, want als we geen walvissen jagen gaan alle arme visjes er aan die ze eten :S, en dus sterft de mensheid dan uit! :S… leuke gedachten kronkel.

  Dus die paar konkels die het als Greenpeace propaganda zien, dat er Kwik in walvis zit, en die paar nieuw rechtsen die, net als in Nederland met Zwarte Piet, het zien als een verlies van tradities en dus moet het… die gaan het echt niet redden.

  De stapels worden alleen maar groter en groter, de export naar Japan, word lager en lager omdat ook daar de stapels groter worden… en de lobby druk van de visserij blijft maar toenemen om meer van deze zoogdieren te vangen. Deze bubbel klapt een keer in elkaar hoor ;). Ook in Japan :).

 2. 2

  Als Japan nou eens net zoveel moeite zou doen om de internationale gemeenschap te bewegen mee te helpen met het probleem Fukushima.. dat zou mooi zijn.

 3. 4

  “Japan will ask the IWC to allow four coastal communities to catch 17 minke whales between them for local consumption. They argue that the whaling moratorium has harmed those communities. “The impact in these communities was, and remains, enormous,” says the proposal.”

  Jongens, in Japan komen dus MENSEN OM VAN DE HONGER, omdat wij het zo nodig vinden dat walvissen beschermd moeten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren