1. 2

  Regeren is vooruitzien. De CDA’s die correct voorzagen dat de gedoogconstructie zou mislukken mogen niet regeren. De CDA’ers die niet vooruit konden zien modderen gezellig verder.

 2. 4

  Wat moet het toch heerlijk zijn om zo zorgeloos in het leven te staan als Henk Bleker. En wanneer hij wordt aangesproken op zijn verantwoordelijkheid, wat is de reactie? “Ach daar moesten we het maar niet meer over hebben”.
  Is het een extreme vorm van cynisme, hypocrisie, simpel machtsdenken, of heeft hij gewoon een bord voor z’n kop?

 3. 6

  Is het niet meer dan normaal, dat binnen deze partij..deze specifieke discussie gaande is?

  Als CDA, of eender welke partij, deze discussie niet voert, hoe begrijpt 2/3 van deze partij anders de walmende bruine laag, die ze over zichzelf hebben afgeroepen, door “in zee” te gaan met fascisten, zoals Wilders & Bosma, of gestoorde mafketels als Pienings (online)?

  Henk doet er fout aan, om deze interne discussie te limiteren. Zo ook, ieder ander binnen deze partij. Het weigeren om ‘de waarheid’ van Klink & Ferrier..alsook enkele “fossielen” te bespreken, riekt nogal naar…

  Henk cs. zou ‘es zowel Robert Paxton én de Bijbel ‘moeten’ gaan lezen. Zo ook Jack – de spinner van Henk. Helaas krijgt die laatste, toch al, problemen met Petrus. Knock knock…

  Maar dat is enkel de mening van een Seculiere anti-fascist. Uut Grunn’n. Moak ‘et licht. Zou Ede -waarschijnlijk- ook zeggen…

 4. 12

  Zou het duo Bleker/de Vries gewoon lopen trollen en geinen om de weg te plaveien voor Van Haersma Buma? Iedereen is straks natuurlijk reuze opgelucht dat die degelijke man (die nog wel een dingetje had met een gedoogcoalitie) gekozen wordt.

 5. 13

  Tegen Bleker weten in.

  Leuker kunnen we het niet maken, wel Bleker.

  Blekerfinale

  Henk bleek er niet meer over te willen praten

  Henk Bleker en Ingrid

 6. 16

  Ach, totdat de PVV linkse fratsen uit ging halen was de samenwerking nog niet zo slecht. In ieder geval een stuk beter dan die met de PvdA, waar Ab Klink zelf mee in het vorige kabinet zat. Wilders heeft het kabinet om precies dezelfde reden opgeblazen als dat Bos dat deed, daar kan je wel eindeloos over zeiken, maar eens moet je in een democratie gewoon weer samenwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren