Henk Bleker wil PVV-samenwerking niet meer oprakelen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (16)

#1 Eric

Zou er hypocrisie bestaan waar die man zich wèl voor schaamt?

#2 Marie

Regeren is vooruitzien. De CDA’s die correct voorzagen dat de gedoogconstructie zou mislukken mogen niet regeren. De CDA’ers die niet vooruit konden zien modderen gezellig verder.

#3 Bismarck

Tot na de verkiezingen. Daarna kan hij wel weer eens volledig van standpunt veranderen, afhankelijk van de opportuniteit.

#4 Taco Zip

Wat moet het toch heerlijk zijn om zo zorgeloos in het leven te staan als Henk Bleker. En wanneer hij wordt aangesproken op zijn verantwoordelijkheid, wat is de reactie? “Ach daar moesten we het maar niet meer over hebben”.
Is het een extreme vorm van cynisme, hypocrisie, simpel machtsdenken, of heeft hij gewoon een bord voor z’n kop?

#4.1 Olav - Reactie op #4

De wapenindustrie is wel geïnteresseerd in dat bord voor zijn kop. Daarmee kan een nieuwe generatie bepantsering worden ontwikkeld.

#5 Rob

Jullie zijn gewoon jaloers dat hij wel een lekkere deerne heeft.

#6 Mario

Is het niet meer dan normaal, dat binnen deze partij..deze specifieke discussie gaande is?

Als CDA, of eender welke partij, deze discussie niet voert, hoe begrijpt 2/3 van deze partij anders de walmende bruine laag, die ze over zichzelf hebben afgeroepen, door “in zee” te gaan met fascisten, zoals Wilders & Bosma, of gestoorde mafketels als Pienings (online)?

Henk doet er fout aan, om deze interne discussie te limiteren. Zo ook, ieder ander binnen deze partij. Het weigeren om ‘de waarheid’ van Klink & Ferrier..alsook enkele “fossielen” te bespreken, riekt nogal naar…

Henk cs. zou ‘es zowel Robert Paxton én de Bijbel ‘moeten’ gaan lezen. Zo ook Jack – de spinner van Henk. Helaas krijgt die laatste, toch al, problemen met Petrus. Knock knock…

Maar dat is enkel de mening van een Seculiere anti-fascist. Uut Grunn’n. Moak ‘et licht. Zou Ede -waarschijnlijk- ook zeggen…

#7 Levi

Don’t mention the war!!!!
was getekend,
NSBleker.

#8 kilgoretrout

Typisch, gisteren bij Pauw en Witteman was dat het eerste waar hij zelf over begon…

#9 InvertedPantsMan

Waarom niet praten over iets waar niets mis mee was om te beginnen? Ik begrijp de beste man niet.

#9.1 Olav - Reactie op #9

Omdat hij fout zat en daar niet aan herinnerd wil worden. Zo moeilijk is het niet ;-)

#10 eli

Zou het duo Bleker/de Vries gewoon lopen trollen en geinen om de weg te plaveien voor Van Haersma Buma? Iedereen is straks natuurlijk reuze opgelucht dat die degelijke man (die nog wel een dingetje had met een gedoogcoalitie) gekozen wordt.

#11 DrBanner

Tegen Bleker weten in.

Leuker kunnen we het niet maken, wel Bleker.

Blekerfinale

Henk bleek er niet meer over te willen praten

Henk Bleker en Ingrid

#12 Bullie

Anus Bleker

#13 Olav

Ik hoop trouwens wel dat hij het wordt. De juiste man op de juiste plaats!

#14 AntonB

Ach, totdat de PVV linkse fratsen uit ging halen was de samenwerking nog niet zo slecht. In ieder geval een stuk beter dan die met de PvdA, waar Ab Klink zelf mee in het vorige kabinet zat. Wilders heeft het kabinet om precies dezelfde reden opgeblazen als dat Bos dat deed, daar kan je wel eindeloos over zeiken, maar eens moet je in een democratie gewoon weer samenwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*