Fokkertjes ontleden ziel Max Molovich

En die van alle linksche gutmenschen, oftewel Sargassolezers.

Open artikel

Reacties (28)

#1 Bismarck

Fokkertjes zijn in ieder geval heel dapper achter het toetsenbord. Ervan uitgaande dat ze dat ook in het echt zijn, tel ik twee opties:
-Er is geen “Marokkanenprobleem”, want anders waren er veel meer vechtpartijen tussen Marokkanen en dappere/agressieve fokkertjes.
-De kranten houden al die vechtpartijen van fokkertjes met Marokkanen opzettelijk uit het nieuws.

#2 Ernest

@1: Ik denk het laatste, want je kunt de media niet vertrouwen. Er gebeurt zoveel in de wereld, het journaal zou toch veel langer duren als het daar allemaal wel aandacht aan besteedt?

#3 Bullie

Optie 3: Iets meer assertiviteit leidt niet noodzakelijk tot de gevreesde knokpartijtjes.
Wat zei Jacob Cats daarover ook al weer, in een veel gewelddadiger tijdperk?

#4 Bullie

Overigens zouden de Fokkertjes nooit in de gelegenheid zijn geweest Max’ ziel te ontleden als hij die niet eerst zelf zo onnadenkend en exhibitionistisch de wereld in had geslingerd via dit prachtblog.

#5 Bismarck

@3: De assertiviteit van de fokkertjes bestaat er (volgens henzelf) uit dat ze er meteen op los slaan (overigens niet bepaald Jacob Cats indachtig), dus optie 3 bestaat niet.

#6 Bullie
#7 Bullie

Wacht even..
Wanneer een onverlaat expres tegen je been pist, en je reageert met gepast geweld, noem je dat “er METEEN op los slaan”?
Noem eens een andere gezonde, assertieve reactie, Bismarck?
In de video hierboven zie je hoe het niet moet. Ik dacht tot voor kort dat dit een vrij belabberde satire was, na het lezen van de reacties op de vreselijke ervaring van Max ben ik daar niet zo zeker meer van.
Wij Sargassolezers hebben de Fokkers in ieder geval niet nodig om ons belachelijk te maken, dat blijkt maar weer.

#8 gronk

Op fok! vinden ze het anders ook niet zo vreselijk interessant.

#9 Bullie

@5:

“Soo ghy den fellen leeu en sijne cracht wilt dwinghen,
‘Tis dienstich, voor het eerst, sijn ooghen te bespringhen:
Want soo ghy maer een cleet hem werpen cont om ’t hooft,
Ghy sult den leeu van cracht en wreetheyt sien berooft.
Wanneer men slaet int velt, men siet de helden pooghen
Om eerst ghewelt te doen aen hun vyanden ooghen:
Want die in sulck gheval het oog verwinnen can,
Door eenich oorloochs-treck, verwint wel licht den man.”

Kortom, zoals ook Vadertje Cats in iets andere bewoordingen in 1618 al zei: gelijk hoeken.

#10 Bismarck

@7: Nee, ik noem niet “je reageert met gepast geweld” “er METEEN op los slaan”?”

“met ze gevochten tot de laatste bot in zijn lichaam gebroken was.” en “als ze tegen mij aan gingen pissen had ik ze helemaal kapot geslagen.” noem ik er meteen op los slaan (en overigens hebben beide fokkertjesuitspraken naar mijn mening weinig met gepast geweld uitstaan).

@9:
“Dickwijls siet men dat de sotten
Met de wijse lieden spotten;
Maer wie sich nae wijsheyt stelt,
Laat de gecken ongequelt.”

#11 Boer

Kom kom , een beetje vent laat zich niet vrijwillig over zich heen pissen ook al ben je straalbezopen.’
Max heeft een fetish en probeert zich eruit te lullen..

#12 Max Molovich

Geen eens zin om het te lezen. Op Twitter stond mij het toorntje van Robert Engel te wachten. Dit is zo’n beetje het digitale equivalent van ondergepist worden. En ook dit onderging ik, al zeg ik het zelf, met de nodige gratie. Want dat had ik er niet bij verteld (ik wilde niet te veel snoeven): terwijl er destijds tegen mijn benen werd gepist en nadat ik zo bescheiden mijn ongenoegen had geuit, nam ik een houding aan die Michiel de Ruyter, mocht hij op een afstandje hebben staan toekijken, groen van jaloezie zou hebben doen uitslaan. De kin omhoog en met de borst vooruit onderging ik de vernedering manmoedig. Ik riep zelfs nog ‘Leve de Koningin!’ en zong, uit volle borst, de eerste vijf coupletten van het Wilhelmus. Dus kunt u nagaan.

#13 Max Molovich

@11: Ik zit er stevig aan te denken een boek te schrijven getiteld ’50 Tinten Geel’.

#14 Bullie

Max, nooit in een vlek wrijven.

#15 Bullie

@10:
Neen, soon, ick magh in uw bywesen wel belyden
Hoe seer uw deughden met soo groote lafheyt stryden:
Uw eer- en kinder-plicht syn altewel bekent
Om dat soo vuyle smet uw achtingh immer schendt;

#16 Yevgeny Podorkin

zong uit volle borst de eerste vijf coupletten van het Wilhelmus.

Daarna honger natuurlijk.
Bij shoarma Netanya/ Eilat wordt meestal de avond geëvalueerd. Als je daar met een de Ruyter- air gaat zitten pissen ze vervolgens in je bak met knoflooksaus…

#17 Kok

Pijnlijk hoe Max zijn groteske lafheid probeert te maskeren met flauwe humor en doorzichtige excuses.

#18 analist

@7: Ja, je snapt het nog steeds niet. De kans dat jij Bullie met je dikke IT-reet vijf Mocro’s (waarvan minimaal twee regelmatig in de sportschool te vinden zijn) aan kan is minimaal. Al het feit dat je stoer moet doen op een linksig intellectueel blog over “gepast geweld” geeft voor mij aan dat je echt niet weet waarover je het hebt.

#19 Bullie

Analist: iemand die alles weet over andermans reet.

Blijkbaar is het heel normaal op een policor-blog je vooroordelen over “Mocro’s” te spuien en je ontwetendheid te etaleren. De meeste jongeren in mijn “Marokkanenwijk” krijgen we met veel moeite en een speciale pas naar de sportschool. Ik zou willen dat we de 40% haalden!

Dus, neem mijn advies nu maar aan. Altijd vriendelijk blijven maar indien nodig gelijk hoeken.

#20 kevin

Vechten ligt niet in mijn aard en ik kan dan ook helemaal meevoelen met Max. Hij had geen keus. Het alternatief is in elkaar gestampt worden door vijf man. Dan zeik maar over mijn been heen. Dat Max zelfs over zoiets heen kan stappen, spreekt voor hem. Hij voelde zich niet vernederd. Die jongens mogen geloven wat ze willen, het blijven stakkers.

#21 aynranddebiel

Hè verdomme, “Marokkanerfrage” was een van mijn favoriete godwins. Als ze die term nu al zelf gaan bezigen om me voor te zijn weet ik het ook niet meer.

#22 Pier

Ik ben nu al zo vaak langs een groepje Marokkanen gelopen zonder dat ik ben geslagen, dat het haast wel aan mij moet liggen.

#23 Gladiool

Max, had die pisser een knietje gegeven, dan had-ie in zijn broek gepist, en lagen zijn kornuiten waarschijnlijk in een deuk.

Maar goed, niet iedereen is even moedig. En wie niet moedig is, is mogelijk te aardig. Een assertiviteitstraininkje kan wonderen doen.
En hoewel ik eigenlijk een passifist ben heb ik mijzelf wel aangeleerd dat verdediging van mijzelf en huis en haard een natuurrecht is en dat vernedering psychopatische trekjes zijn die je niet over je kant kunt laten gaan. Overigens heb ik makkelijk praten, gepokt en gemazelt in de jaren tachtig van de vorige eeuw, waar straatroof door junks (heroïne was makkelijker aan te komen dan hasj), wervende skinheads, ontaarde krakers en loltrappende voetbalsupporters elkaar en anderen (lees voorbijgangers) ‘zomaar’ te lijf gingen, schering en inslag was, waarin ik mijzelf een ‘blik’ heb ontwikkeld waar menigeen graag een pasje voor aan de kant doet. Het signaal ‘je huid zo duur mogelijk verkopen’ laat menig grapjas de gelegenheid graag voorbij gaan. Doodsangst zit in de kwaadwillende totdat hij het slachtoffer die doodsangst weet over te dragen. In deze moet ik Bullie gelijk geven.

#24 analist

@19:
Analist: iemand die alles weet over andermans reet. Alleen dat die van jou dik is omdat je heel de dag achter de computer zit, foobje. Ga jij maar “matten” met vier a vijf Marokkaanse jongeren, en laat het ons weten wie er heeft gewonnen.

Voor de rest weet ik niet waarom je het nu over mijn “vooroordelen” hebt, maar ik laat je in je street smart macho-IT’er bubble zitten.

#25 Bullie

Wat Gladiool zegt. Terugkijkend op de jaren tachtig vraag je je af waar iedereen zich druk over maakt, qua zinloos geweld is het voor mijn gevoel een stuk rustiger geworden.

Matten is negen van de tien keer niet nodig, maar je laten vernederen helemaal nooit. Als dat tegenwoordig als macho praat geldt zijn we verder gefeminiseerd dan ik dacht. Maar misschien word ik gewoon een oude lul.

#26 analist

@25: Er tot in den einde over kletsen op een blog is het toppunt van gefeminiseerd zijn.

Nederland is een vrij femine maatschappij – dat lijkt er voor te zorgen dat we een van de laagste geweld- en moordcijfers hebben ter wereld. Dat laat ik mij niet afpakken omdat Bullie een graag Chuckje Norris wil spelen. Doe het vooral, maar beweer niet dat een “eer en schaamte”-cultuur iets goeds is.

#27 Bullie

tfoe

#28 Kalief

Als iemand zijn blaas tegen mijn been staat te endlösen krijgt-ie een schop, of het nou een Marokkaan of een hond is. Geen klap, dat is meer iets voor vechtersbazen en sowieso niet handig bij een hond.

De fout die Max Molovich maakte is niet dat hij niet ging vechten, maar dat hij überhaupt een groepje rokers een sigaret en een vuurtje gaf. Rokers! Hij had ze moeten onderpissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*