Alles van waarde is weerloos (Lucebert)

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (7)

#1 Anoniem

Is hiermee geweldsescalatie onderdeel van ME-strategie geworden?
Dat is al 20 jaar onderdeel van de ME-strategie, alleen normaal wordt de politieke en culturele elite daar niet door getroffen. Daar zullen ze in de toekomst dus wat beter op letten, maar voetbalsupporters, internationale socialisten, krakers, antiglobalisten, de nationale volksunie, nieuwjaarsvierders, studenten enz. zullen als vanouds in elkaar geslagen worden.

#2 piet de nuttige idioot

het geplande Lucebert-museum in Alkmaar is ook al van de baan.
Eigenlijk zou het ook meer in Bergen (NH) thuishoren, maar daar is natuurlijk nóg minder kans op. Of een deel van de lokale happy few moet in het financiële gat springen?

#3 BP

@2. Hang ze maar op in Nieuw Kranenburg te Bergen. In aanbouw: http://www.nieuwkranenburg.nl

#4 piet de nuttige idioot

@3
ik ben nog van de tijd dat de naam ‘Kranenburg’ besmet is door de uitzetting van Ans Wortel. Maar daar zou na al die tijd wel eens overheen gestapt kunnen worden. Maar het lijkt me nou niet een collectie die als dependance ergens in past (die van Lucebert).

#5 L.Brusselman

De politie blijft door de tijden heen proleten aantrekken.Ik ben zelf meermalen getuige geweest van escalerend politie-optreden waarbij het sadistische genot van de gezichten was af te lezen.Het slaan met pistoolkolven op de zijkant van het hoofd bij wegvluchtende slachtoffers.Het maken van schampere opmerkingen tegen arrestanten en meer van dat fraais.Het is dan ook niet verwonderlijk dat onder dit volk de sympathie voor Gekke Geert aanzienlijk is.

#7 L.Brusselman

Vaandrager zei altijd alles is weer waardeloos,als variatie .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*