Zij die Bandirah Afmaakten

Hoezee! De drie winnaars van de Sargasso ‘Maak Bandirah Af!’ wedstrijd zijn bekend: Nette Heer. Walter en Oplawaai kunnen hun adresgegevens doorgeven via het Contactformulier. Zij ontvangen dan zo snel als mogelijk een gesigneerd exemplaar van ‘Jonquai en Lazfartze, de Rumbafluit van Saraghina’ én ‘Jonquai en Lazfartze nemen een Hazenlip.’ Mocht u niet gewonnen hebben, wees niet bevreesd, u kunt de boekjes ook gewoon in de winkel kopen of voor uw verjaardag vragen. De winnende inzendingen treft u hier in beeld.

 1. 1

  Vriendelijk dank, lieve stemmers, getalenteerde Bandirah, mensen van de Blauwe Bloem.

  Ik ben trots op Sargasso dat u het over uw hart heeft weten te krijgen om op mijn inzending te stemmen!

 2. 3

  Met gepaste trots dank ik de jury voor het opwaarderen van mijn vierde plek in de poll naar een plaats bij de eerste drie.

  En omdat Nette Heer ook bij de prijswinnaars hoort denk ik dat we nu wel kunnen concluderen dat de tijd van de Amsterdamse humor voorbij is en dat de humor tegenwoordig in Rotterdam op straat ligt :-).

 3. 5

  U heeft gelijk, beste Ultrabas, U heeft ook recht op Uw prijs. Stuurt u mij ook even uw adresgegevens toe?
  Wij hebben hier, in Studio Bandirah, nog wat kleurplaten en een enkele handpop liggen.

 4. 7

  Beste Ultrabas,

  Mijn eerder gemaakte opmerking was uiteraard een gebbetje. Stuurt u mij uw adresgevens door, I’ve got two bookies with your name on them.

  Groetjes,

  Bandirah

 5. 10

  Winnaars gefeliciteerd. Vooral smakelijk moeten lachen om die van oma :)
  Desondanks vind ik nog altijd mijn eigen grap
  KAAL!
  het leukst. Maar ja, jullie niet he. ;)

  Leuk initiatief!