Hmm mjammie, heel geen gek idee zo’n broodje. En lang voedzaam dus. Wat echter ontbreekt is haar conserveermethode. Ingevroren ken ik ook nog wel twaalf jaar mede.
#3
zmc
Broodje aap denk ik; op youtube stikt het van de videos over het rottingsproces van fastfood en daar blijven altijd alleen de frietjes er goed uitzien.
duidelijk ein Brötchen Affe Geschichte zoals de oosterburen plegen te zeggen dus…
#5
Bismarck
Ach, als je ze toch goed droog bewaart? Lijkt me overigens ook wel handig voor de betreffende fastfoodketen. Kan je de broodjes van vorige week ook nog verpatsen.
#6
Martijn ter Haar
Lekker droog bewaren inderdaad, in een afgesloten schone kast. En als het dan na een paar weken goed ingedroogd is, dan gaat het nooit van zijn levensdagen meer rotten. Wel kans dat het helemaal verkruimeld. Feitelijk is het gewoon een gemummificeerde hamburger.
#7
Martijn ter Haar
verkruimelT nstuurlijk.
#8
Quasi
In een duister verleden heb ik er gewerkt (omgwtfbbqburger) en geloof me: als ze tien minuten langer in die warmhoudbak achter de kassa blijven liggen zien ze er ranziger uit dan onze twaalf jaar oude vrind. Of dat dan beter nieuws is kun je je afvragen.
#9
m44
Beschuit is ook zoiets, gebakken en warm uitgedroogd.
Maar was bepaald witbrood met weekmakers niet bestand tegen alle schimmelaanvallen ?
#10
Dr.D
Zie toch duidelijk de beeltenis van de Maagd Maria!!!
(Links langs het randje)
Reacties (10)
Het komt op me over als een broodje aap…
Hmm mjammie, heel geen gek idee zo’n broodje. En lang voedzaam dus. Wat echter ontbreekt is haar conserveermethode. Ingevroren ken ik ook nog wel twaalf jaar mede.
Broodje aap denk ik; op youtube stikt het van de videos over het rottingsproces van fastfood en daar blijven altijd alleen de frietjes er goed uitzien.
http://www.youtube.com/watch?v=pCfHA7AdjIY
duidelijk ein Brötchen Affe Geschichte zoals de oosterburen plegen te zeggen dus…
Ach, als je ze toch goed droog bewaart? Lijkt me overigens ook wel handig voor de betreffende fastfoodketen. Kan je de broodjes van vorige week ook nog verpatsen.
Lekker droog bewaren inderdaad, in een afgesloten schone kast. En als het dan na een paar weken goed ingedroogd is, dan gaat het nooit van zijn levensdagen meer rotten. Wel kans dat het helemaal verkruimeld. Feitelijk is het gewoon een gemummificeerde hamburger.
verkruimelT nstuurlijk.
In een duister verleden heb ik er gewerkt (omgwtfbbqburger) en geloof me: als ze tien minuten langer in die warmhoudbak achter de kassa blijven liggen zien ze er ranziger uit dan onze twaalf jaar oude vrind. Of dat dan beter nieuws is kun je je afvragen.
Beschuit is ook zoiets, gebakken en warm uitgedroogd.
Maar was bepaald witbrood met weekmakers niet bestand tegen alle schimmelaanvallen ?
Zie toch duidelijk de beeltenis van de Maagd Maria!!!
(Links langs het randje)