1. 2

  In dat stuk staat inderdaad dat hij geen lid is. Om vervolgens van een betrokkenheid bij de SP blijk te geven waarvan een paard de hik krijgt.

 2. 6

  Gelukkig is links-o-fobie een prima excuus om een beetje lollig te doen over iemand die veel te jong is overleden en een gezin nalaat. Over jammer gesproken …

 3. 7

  Oh daar komt het moraliserende vingertje!

  Sorry hoor, ik zal voortaan net doen of de heer Glastra van Loon een persoonlijke vriend van me was..

  En dat obligate gelul over TE vroeg sterven.. als het je tijd is ga je dood.. facts of life zijn dat

 4. 9

  @ sik
  Ook bij mensen die geen persoonlijke vriend van je zijn, mag je best doen alsof je over enige manieren beschikt. Makkelijk doe je maar over het leed van je eigen knurfterigheid, van het verdriet van een ander heb je met je poten af te blijven.

  Als het je tijd is ?? Gauw even kijken waar het stickertje met mijn houdsbaarheiddatum zit. Wat een flauwekul. Als je in de veertig bent verwacht je nog een fiks aantal jaren voor je te hebben. Bovendien zijn er maar weinig mensen die vinden dat ze te laat overlijden.

 5. 10

  @J: Je bent een Moraalridder.

  Ik kijk nu al vooruit naar je volgende postje waar je sociale lippendienst bewijst aan de hongerende kindjes in Afrika of anonieme slachtoffers van een Tsunami…

  “Ach ach ach! wat is het allemaal verschrikkelijk! Ik ben diep geraakt! wat een onrecht!” ( ” hoor mij eens, wat ben ik een fatsoenlijk mens he?”)

  Klop jezelf maar op je fatsoenlijke borst hoor. In je eigen kring wordt dat ongetwijfeld gewaardeerd..

 6. 12

  wat een treurig gekissebis hierboven.
  het zoveelste bewijs dat internet het filter van de normale omgang mist.

 7. 17

  @Sicknock :u doet uw ‘nick’ eer aan.

  Ik gun u geen bloemen en ik kom niet naar uw verjaardag, de huwelijksjubilea, de bedrijfsjubilea, uw oergezellige lustrumfeestjes, de vrome inhuldigingsplechtigheden van doop en/of stiefkinderen, al die vormelijke zakelijke prijsuitreikingen die u ongetwijfeld te deel gaan vallen vanwege die grootse succesroes die u als mens, zakenman, minnaar ,vader en excellent welhaast onvergelijkbaar en geniaal burger uw omgeving dagelijks bezorgt en waarvoor erkenning altijd te laat komt want uw genialiteit is aangeboren maar onbelicht.
  Maak plek vrij op de revers voor de koninklijke lintjes waar een vent pas echt trots van wordt en waarmee u heel wat ‘schattige vrouwtjes’ (ach ja, de vrouwtjes) innig tevreden mee kan stemmen, statusgevoelig als ze zijn maar laat me weten wat er met je moet gebeuren als u bent verscheiden. Ik zal feesten als een gek. De rekening betaal ik.

 8. 19

  @ Nove: hehe :-)

  @ Mescaline: neu, heb niks bijzonders tegen die man. Heb ooit wel eens een boek van hem gelezen, was wel aardig