Sargasso Voetbalcafé

Neon

Voetbal International columnist Peter Wekking voorziet veel zwarte magie tijdens de wedstrijd Nederland – Ivoorkust.

“En de voetballers zelf worden ook regelmatig gemasseerd met de botten. Zo is de hoef van de zebra zeer populair in Afrika, want die staat voor uithoudingsvermogen en schotkracht. De doelman wordt veelal behandeld met de hand van een aap om diens sprongkracht en bewegingsenergie over te nemen. Gebruikelijk is ook dat de keeper de onderste rand van zijn shirt insmeert met leeuwenvet, de bal er vervolgens even lekker langs wrijft en daarna een lel naar voren geeft zodat ook zijn spits kan meeprofiteren van de dierlijke kracht”. (Voodoopriesters en dierenbeenderen – VI.nl)

Alle dronken voodoopriesters en hun dito spelersvrouwen zijn welkom in ons voetbalcafé.

 1. 1

  [img]http://i58.photobucket.com/albums/g270/Y_Podorkin/oranje4-1.jpg[/img]

  ”Who’s afraid of orange III” © 2006 YP Productions

 2. 7

  Nou,..niet helemaal RennieB,…als Ivoorkust in dat geval met 2 – 0 van S&M wint en Nederland verliest vervolgens met 2 – 0 van Argentina….

 3. 9

  hopelijk geen ingewikkelde rekensommen vanavond. Ik ga in ieder geval uit van winst op elfenbeinkuste. 5-2, voor Nederland, natuurlijk.
  Wie niet springt, die is geen kaas1

 4. 18

  Is Nederland – Ivoorkust geen beladen wedstrijd? Die ouwe Hollanders kwamen daar toch geregeld slaven wegplukken om in amerika te verkopen?

 5. 19

  @Bismarck: Het waren de bewoners aldaar die ze leverden hoor, U kijkt wel erg eenzijdig slachtofferig. Kijk naar de prachtige koppen in dat land, ieder z’n eigen kerven in het gelaat en die ferme haat tegenover een ander kerfje…man.

 6. 20

  Overigens, in het bijna afgebouwde fifa gedoe ( betaald door 207 nationen staat er trots voor het imposante maar verzonken gebouw) vlak naast de ingang van Zurich Zoo staan sinds vannacht een groot aantal zwaar bewapende militairen rondom, U weet wel die klerenkasten met iets in het oor, beetje griezelig aanzicht.

 7. 21

  Larie: Ik denk dat de weggevoerden toch niet gelukkig zullen zijn geweest met die lieve hollanders die hen van andere kerfjes kwamen verlossen. Al was het maar omdat een aanzienlijk deel de overtocht niet eens overleefde.

 8. 22

  [img]http://i58.photobucket.com/albums/g270/Y_Podorkin/oranje.jpg[/img]

  “Who’ s afraid of orange IV” © 2006 YP Productions

 9. 23

  Valt wel mee die Bismarck, aanzienlijk is kleiner dan U suggereert. Ik praat het niet goed maar ga eens langs die kust daar, de haat ten opzichte van ander kerfjes is niet te beschrijven wat mij een idee geeft hoe het “vroeger” moet zijn geweest. Geschiedenis is meer een beeld van de geschiedsschrijvers en later, als ooit in die regio een stap wordt gemaakt naar de navel, zal deze onfrisse periode in een ander daglicht worden geplaatst.

  @YP: Zo is het wel genoeg.

 10. 28

  Voor diegenen die geen Russische over de schouder heen kjkende mede reaguurder hebben:

  Ik zei: voetbal zuigt, grapje hoor

  en de raktie was:

  een glimlach maakt een gelukkige mens
  (zoiets dan, zijn over de schouder engels is ook niet van je dat en de vodka stroomt en het is warm en de uil roept tussen het knetterend houtvuur met bratwurst btw:)

  Kortom Ole.

 11. 30

  Eerst drank en voetbal Larie (hoop dat je geen apneu overhoudt)…..
  [img]http://i58.photobucket.com/albums/g270/Y_Podorkin/1-klarissa205.jpg[/img]
  Tja,….blijven gewoon bot gezegd de lekkere wijven nog over,…. ? Kan jij wel een intellectuele boom willen gaan opzetten maar,…helpt geen moedertje lief meer tegen toch?

 12. 33

  Opmerkelijk dat je dat noemt @YP. Werkte eens in een groepje om apneu enigszins te beschrijven, maar ik snurk niet en mij keel slaat niet dicht vanwege mijn weke delen zodat mijn reticularis alleen maar hoeft te letten op brandlucht/wekker
  e.d.

  Na anderhalf jaar der Goldkuste van der Schweiz kijk ik niet op van deze prent.

  AUB, ik krijg kippe(n)vel van het woord intelectueel, zuigt joh..
  Volgens mijn schouder (Vladimir) moet ik de Russische uitspraken veel breder zien)

 13. 34

  Hoewel opgesloten in die soms benauwde Zwitserse koekoeksklokkentoren kan je zelf ook een aardig houtje (amusant vaak) bomen Larie.
  Bij de diverse gratis vertaalprogramma’ s moet je inderdaad dubbel checken Su,..anders krijg je wartaal terug.