Rusland overweegt troepenzending Irak

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Volgens het inlichtingenbureau Stratfor overweegt Putin een verzoek van Bush om troepen te sturen naar Irak óf Afghanistan. Het zou gaan om maar liefst 40.000 troepen.
http://scoop.agonist.org/story/2004/7/16/1870/82806

0

Reacties (7)

#1 Crachàt

Die rakkerse Poetin heeft z’n land nu volledig naar KGBmodel gekneed. Las ergens dat de gouden gordijntijden weer helemaal terug zijn, vervang enkel KGB door FSB. Deze keer uiteraard niet ter eer en meerdere glorie van Den Arbeider -de vraag is: van wat wel? Als dam tégen de mafia, of net als verlengstuk ervan… Buitenlands gesproken blijkt alles hunky-dory te zijn.

 • Volgende discussie
#2 caprio

Ik ben geen groot voorstander van anti-liberale maatregelen, maar als de advocaat zijn duivel moet ik zeggen, dat Rusland wel wat meer staatscontrole kan gebruiken. Het valt wat dat betreft in het rijtje Irak, Sudan.
Met betrekking tot het bericht dat Rusland 40.000 troepen zou sturen, vraag ik me serieus af hoe ze dat zouden moeten betalen???

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Carlos

@caprio: de amerikanen gaan dat betalen, zegt men.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 caprio

Je bedoelt met Irakese olie? Amerikanen zijn zo gul, oude ruzies? Vergeten! zand erover, even goeie vrinden!

Toch vraag ik het me af. Zitten Irakezen nu echt te wachten op Russische soldaten die in Tchetchenie opgeleid zijn in de omgang met de Moslim cultuur? De Russen die in de VN raad tot op het laatst alle moties mbt Irak bleven afstemmen? Volgens mij komen er straks eerder Afrikaanse en Aziatische vredestroepen, die dan meteen het AIDS virus kunnen introduceren namens de Amerikaanse medische industrie. He verrek da’s bijna net zo’n goed scenario als VanGogh’s JFK-CIA, ik bedoel PF-AIVD scenario voor 0605. (vraag me trouwens af of er nog Marokkaanse minderjarigen gescreend worden voor een rol in 0605??).

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Carlos

Ja, ik weet ook niet zo goed wat ik met dat russen-verhaal moet. De suggestie wordt gedaan dat het de herverkiezing van Bush goed zou doen?

Mooi scenario dat van dat aids-virus, maar Pim deed het met thaise jongetjes aldus de urban myth. Die marokkaan was een meerderjarige herenprostituee waarover PF zei: “Nou die marokkaan had een ontzettende grote lul, maar hij heeft daarna nog wel wat spulletjes uit m’n studeerkamer gestolen!”

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 caprio

Thais, hm, wat de herinnering al niet voor geweld doet aan de waarheid, ik lieg hier zo’n beetje als een asielzoeker alles maar bij elkaar lijkt het wel nu, nu goed, Thais, hoewel ik zweer dat het verhaal betrekking had op Marokkaanse minderjarigen, maar misschien haal ik PSV directeuren nu door elkaar met neo-fascistische hoogleraren. Ach, ik zeg wat ik denk, maar denk niet altijd even goed na over wat ik zeg, moet je maar denken.

Vreemd, ik zal helaas zijn ‘Babyboomers’ uit 1998 nooit lezen, maar het is toch wel opmerkelijk dat iemand die even openlijk pedo is als Bronghersma, zo verafgod wordt door het volk. Ik geef het dan ook op en wordt lekker elitair als Carlos.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 Crachàt

wel, ik vond dit dus een geweldig bericht, ook qua vondst Carlos. Als het waar zou blijken te zijn, dan hebben we het over een overgang van vroeger naar een toekonst. Historisch me dunkt. Want dan is elke magere gedachte dat Kerry de nieuwe Nomba One zou worden wel definitief gepasseerd.
En met Bush nog 4 jaar, … verse normen en waarden, van het soort die niet voldoen aan de normen en waarden, zullen het wereldlijke ondermaanse tintelend bepalen.
Hout Moet!

 • Vorige discussie