Rel om domeinnaam Verdonk

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Gekaapt door amsterdamse rechtenstudenten: http://www.ritaverdonk.nl
“Doel van de actie is een weerwoord bieden aan de persoonlijke site van de bewindsvrouw ministerverdonk.nl”. Ze hebben deze site min of meer gespiegeld. (Planet) [via: Gorgonzola]

Tevens ook niet ‘van’ maar ‘over’: http://www.hansdijkstal.nl

0

Reacties (4)

#1 caprio

Nou ja, rel. Die site bestaat bij de gratie van de persoon, dus de persoon heeft er alle recht op om als eerste die naam te claimen, tenzij de site vordat het een ‘populaire’ site werd haar aangeboden heeft de url te claimen, maar ik vermoed dat daar geen sprake van is.
Ik heb altijd een bloedje hekel gehad aan mensen die ‘meeliften’ op anderen, van mijn url-kar schop ik dat soort crupulen hardstikke virtueel dood, dat ze zelf iets doen met hun leven, in plaats dat ze hun leven ondergeschikt maken aan dat van een ander, slavenvolk, schapen, luizen, ratten, hebben we daar geen goed vignet voor?

  • Volgende discussie
#2 Carlos

URL-kapen wordt als 2.3 op de schaal van Verdonk gezien, omgerekend naar het vignet-systeem zou je dat gecombineerd met een minstens tweewekelijkse ‘productie van rare keukengeurtjes’ je op een integratie-degradatie van 1 punt kunnen komen te staan, bijvoorbeeld van C1 naar C2. Snap je?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 caprio

Lijkt me volkomen duidelijk en klare taal, wat kan het leven simpel zijn soms.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 bicat

De ruggegraat van Hans Dijkstal vertoonde PvdA-esque eigenschappen.
Het leven is inderdaad simpel.

  • Vorige discussie