Quote du Jour | Hemp-smelling bivouacs

Serie:

“And she took it seriously long before Greta Thunberg. And the best thing possible for the education of the denizens of the heaving hemp-smelling bivouacs that now litter Trafalgar Square and Hyde Park, the best thing would be for them to stop blocking the traffic and buy a copy of Charles’s magnificent book so that they can learn about a true feminist, green and revolutionary who changed the world for the better.”

Boris Johnson nam gisteren een biografie van Margaret Thatcher door Charles Moore in ontvangst. Hij nam de gelegenheid te baat om Thatcher te profileren als duurzame feminist, dit in tegenstelling tot de demonstranten van Exctionction Rebellion, die hij ook nog ‘uncooperative crusties’ noemde.

Reacties (2)

#1 Bismarck

Tja, als je niets hebt om de message mee te weerleggen, val je toch gewoon de messengers aan? Verder kat in het nauw. Boris heeft al problemen genoeg met de ene na de andere Brexit-proefballon van hem die wordt afgeschoten en verwikkelingen rond zijn campagnefinanciering. Dan kan ie niet ook nog serieus bezig zijn met het klimaat.

  • Volgende discussie
#2 Christian Jongeneel

@1 Hij hoefde het er niet over te hebben. Hij had ook bij wat aardige woorden over Thatcher en haar biograaf kunnen laten. Maar hij wilde er iets over kwijt en dat was dit. Het heeft niks met andere dingen aan zijn hoofd te maken, het is pure boosaardigheid om de achterban te gerieven.

  • Vorige discussie