1. 4

  What Americans see as two spandex-clad skaters going around in circles, the Dutch view as art work on the level of Rembrandt.

  lol.
  Doet me toch denken aan The Undutchables.

 2. 5

  Geweldig. Nederlandse supporters als voorbeeld hoe het zou moeten zijn. Gelukkig maakt hij zelf de referentie naar onze voetbal-hooligans.

  Ik ben inderdaad ook wel benieuwd waar we die andere 44 miljoen lui een plaatsje kunnen geven. Somwhere in the eleven cities?

 3. 6

  Nog een leuke bij de LA Times, over hetzelfde onderwerp:

  http://tinyurl.com/qood9

  “They have once again shown the world that there can be victory without gloating, and defeat without embarrassment, and surely there is a lesson there for everyone.”

  Denk positief! Enzo.

 4. 7

  het trieste is echter dat de regisseur opdracht heeft gekregen om de publieksshots te generaliseren , er mocht niet teveel oranje in de tv schermen…
  en helemaal pathetic als je weet dat Chad vroeger als hij zijn petje maar verkeerd scheef droeg hij doodgeschoten kon worden , nu zitten de big boys hem te huggen , oh so patriotisch.

 5. 10

  Het schijnt overigens dat de hossende schaatssupporters niet overal worden gewaardeerd. Volkskrantcolumnist Bert Wagendorp schijnt zelfs bang te zijn dat ze slecht zijn voor de export van Nederlandse producten. Misschien moet hij de hier gelinkte artikeltjes maar eens lezen.

 6. 11

  bicat: Zo komt ie niet op me over. Kan natuurlijk toch, want vergissen in de persoonlijkheid is menselijk.

  arieT: kan ik me wat bij voorstellen. een horde van die braniemakers heb ik liever ook niet in de buurt.