PVV: Kamervragen over Nederlands belastinggeld voor moskeeën voor illegalen in Griekenland

,

PVV: Kamervragen over Nederlands belastinggeld voor moskeeën voor illegalen in Griekenland

Vragen van de leden Bontes, van Klaveren en Wilders (allen PVV) aan de staatssecretaris van Europese Zaken over de bouw van twee moskeeën voor illegalen in Athene onder andere gefinancierd door Nederlandse belastingbetalers.

0

Reacties (3)

#1 pedro

Jeetje, dit vind ijk ook verontrustend, dat er moskeeën gebouwd worden in Griekenland, waar alleen illegalen in mogen. Als het waar is, natuurlijk…. Of als het waar zou zijn, kan ik beter schrijven want het natuurlijk complete nonsens. Het is weer typische PVV retoriek. Er is een illegalenprobleem in Griekenland, waaronder zich ook veel islamieten bevinden, en er worden 2 moskeeën gebouwd in Athene. In het paranoïde hoofd van een deel van de PVVers (ik durf ze er niet allemaal van te beschuldigen, want dan is dat meteen weer aanleiding voor een standje van deze of gene) worden dat dus meteen moskeeën voor illegalen.

  • Volgende discussie
#2 Ernest

Hier zie je dus eens een geval waar een Godwin niet mogelijk is: Hitler zou zich helemaal niet druk hebben gemaakt om zo’n moskee. Toen Westerbork werd gebouwd in 1939, protesteerde hij toch ook niet? Hoewel Westerbork door de joden zelf betaald moest worden, dan dan weer wel, dat wil zeggen, wel door “Nederlandse belastingbetalers”, maar niet van Nederlands belastinggeld.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Mark

Opvallender is dat Athene al zo lang geen enkele officiele moskee heeft hoewel er natuurlijk al langer moslims wonen.

Dat er al zolang niet toegestaan wordt om een enkele moskee te bouwen moet te denken geven over het niveau van religieuze vrijheid en de dominantie van de orthodoxe kerk daar.

  • Vorige discussie