Post zonder naam (9720514)

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

samorost.swf

Voor als je houdt van:
kabouters, paddo’s en doe-het-zelf science fiction.

[via: kwaliteitsblog WEBlock]

0

Reacties (6)

#1 peter

Carlos, kom jij verder dan het eerste level?

  • Volgende discussie
#2 nimo

Whoa, dat moment als die waterpijp een sleutel wordt en dat slotje in gaat, dat beleefde ik heel intens weetjewel. Ben je daar al gekomen, Peter?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 peter

Ja, dat dan weer wel. Maar dan gaat die band of weet ik veel lopen en verder gebeurt er niks. Of dien ik eerst een jointje te draaien?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 philip

Je moet dan de kabelbaan rechttrekken, dan gebeurt er iets anders heavies. Maar ik blijf zelf steken een paar levels verderop, in het betonnen huisje weet ik nog net het licht aan te zetten, maar heb geen idee in welke volgorde ik op de knopjes moet drukken om de heavy dampen om te zetten in iets wat me weer een level verder brengt. Inderdaad geschikt voor iemand met meer inzicht in de moderne recreatieve farmaceutica lijkt me.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 mark

@philip: da’s het laatste level. Ik heb het gehaald, maar dat was meer geklik dan wijsheid (tis iets met de juiste hoogte van de druk -40?- en dan op middelste knop van linkerrijtje drukken voor de ladder).

Wel zeer fraai vormgegeven dit spelletje!

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#6 peter

Jeuh! gelukt.

  • Vorige discussie