Post zonder naam (6671029)

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (20)

#1 Racey

Sargasso is the coolest!

 • Volgende discussie
#2 El

Leuke discussie….. Die reet heeft toch gevoel voor humor…… Als wim de bie op zijn site had gezet “en nu allemaal op mij stemmen” had hij gewonnen. Volstrekt logisch. Begrijp het probleem niet. Reet is een drukbezochte site dus dan krijg je stemmen. Verder hoeven dat soort verkiezingen van mij helemaal niet. Er zijn zonder namen te noemen een aantal logs of internet personalities waar de mensen echt mee weglopen, so be it. Het feit dat iemand veel stemmen krijgt maakt hem in mijn ogen geen moer interessanter. Ik oordeel zelf wel. Verder zijn ook de meeste zogenaamde bloggers niet met elk postje even interessant. En ze behandelen nog vaak tegelijkertijd dezelfde onderwerpjes ook. En een link plaatsen naar iets anders is in feite toch ook maar een nutteloze bezigheid; het is dan de bedoeling dat je link zo uniek mogelijk en zoveel als mogelijk door je zelf gevonden is, anders telt het niet. En nog meer van die rare normen en waarden. En dan doe je zo je best en dan win je geen prijsje. Ach gut…..

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 The Horse

Ik zat dus afgelopen zondag vast in een sneeuwstorm op Detroit! En die kwam echt niet van mezelf.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 Carlos

Goed zo Horse!
…en nu als de wiedeweerga naar het Zuiden voor je iraanse witte kerst!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 El

Overigens is die “lifetime award” voor Tonie ook vrij ridicuul. Hoe oud is ie ? 24 ? Kan ie nu met pensioen ?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 pablow

een beetje prijswinnaar weigert,
ik zeg rijk de gooijer …

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 reet

ach, ik heb niets ontvangen, dus valt er weinig te weigeren. ik had ook wel een gouden bloggie (vijf stuks, dus hopen dat het een lange rit is) uit de taxi willen mikken (terwijl ik stom dronken naast de bestuurder zit)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 Paul

Er is nu wel een tegenhanger van de Dutchbloggies, een jury zal de awards weg gaan geven.

Voor meer details, zie:
http://lll.web1000.com/

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9 Remco

Wie weet mogen we volgend jaar in galakleding opkomen. Dan valt er inderdaad wat te weigeren.

Nu pikken we het niet als er wat geweigerd wordt, je krijgt ‘m en daar moet je het mee doen ;)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#10 Dreknek

Ach, ik was wel gevleid door de nominatie, vooral daar ik op m’n eigen log geen oproep heb gedaan om te stemmen. Maargoed VK stond ook in hetzelfde rijtje waar ik in stond. De winnaar was voor mij op voorhand al bekend en ’t boeit me eigenlijk ook niet dat ik verloren heb. Stemmen is voor heaumeaux, tenslotte!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#11 Arno

Zoals eerder vermeld: ik vind elke verkiezing waarin ik niet genomineerd ben sowieso irrelevant..

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#12 Verbal Jam

Zullen we voor Reet dan maar de Koperen Kont Award instellen? ;-)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#13 reet

is goed VJ en dan stellen we voor jou de plastic zigeuner traan in

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#14 Koert

De plastic zigeuner traan. Hahahahaha! Nog beter: de verbal zigeuner!!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#15 nimo

Ik sluit me aan bij de eerste reactie van El. Reet, van harte gefeliciteerd.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#16 nimo

De andere winnaars ook gefeliciteerd natuurlijk!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#17 Bronja

Waar blijft-ie/ze nou, carlos?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#18 Ladrillo

Ja?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#19 The Horse

Volgens mij deed Sargasso helemaal niet mee aan de verkiezing. Die uitslag klopt dus niet.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#20 nimo

Nog een kleine opmerking over die “awards”: Voor degenen die omdat ze niks gewonnen hadden zo sneu liepen te roepen dat Reet alleen maar blotekontenhumor heeft, die zijn blijkbaar vergeten dat dezelfde Reet rond de verkiezingstijd in 2002 wel een forum opzette, met heel inhoudelijke discussies over polletiek en zo. Ik vind het ergerlijk dat er zo eenzijdig wordt gedacht. Jammer dat ik er even niet was toen de discussie echt woedde, want anders had ik me er zeker in gemengd. Wat ik met de klagers wél eens ben, is dat de lezers van Merel Roze de verkiezingen gesaboteerd hebben, dat is gewoon schandelijk.

 • Vorige discussie