1. 1

  Wat een krankjoreme krant is die NYT toch soms. Een verband leggen met Dubai havens (??? que ???) en geen woord, let wel geen woord over de sterke geruchten van eerdere VS-stemfraudes op de Diebold stemmachines.

  Aanvulling voor het perspectief, de NYT en de WaPo zijn biased tot en met en doen vaak aan schijnkritiek volgens de Angry Arab.

 2. 2

  Noch einmal: het zijn stemcomputers, niet stemmachines. Er is bar weinig mechanisch aan zo’n ding en op die uit alle macht afgeschermde Sdu NewVote-dingen draait “gewoon” Windows XP.

 3. 4

  Als je om de hoek, ter plekke dan, de NYT koop heb je een behoorlijke bagageruimte nodig btw..man..kilo’tje of wat..bijlage voor elke ding wat ‘r is. De arti bijlage is vrij zuiver.

 4. 5

  Tja jongens, de angst voor Irak moeten ze dadelijk weer om gaan zetten in iets anders. Chavez is dan een goeie kandidaat. Kan geen kwaad alvast te beginnen. Iemand moet het toch gedaan hebben?

 5. 7

  Wel grappig dat ze ineens bang zijn dat Chavez in de stemcomputers zou zitten, terwijl ze al jaren hun schouders ophalen voor de grote bedrijven die erin zitten met al hun belangen. Totaal onduidelijke stembiljetten waren ook geen probleem tot een keer bij verkiezingen het hing om minder stemmen dan het aantal verkeerd uitgebrachte stemmen.