Over eendjes en zwanen en andersom

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (2)

#1 Lilith

Grappig, ik kom net thuis van ‘het geven van eten aan den kat van mijn ouders die even weg zijn’. Tijdens het vergezellen van de kat even in de kast gekoken & oude fotoalbums gevonden waar vele foto’s van mij in mijn jonge jaren te vinden zijn. Viel op dat ik op (bijna) elke foto een big smile vertoon, echt zo’n lief, schattig, klein blond meisje …. brrrrr. Maar goed, ik dacht tijdens het bladeren dat het wel grappig zou zijn een foto van toen en nu naast elkaar te leggen. Ik kom thuis & allez …. Heer Carlos, u is volgens mij helderziend. Wist u dat je daar bakken geld mee kan verdienen? (als je het goed aanpakt)

  • Volgende discussie
#2 The Horse

Toen ik net geboren was had ik drie benen.

  • Vorige discussie