1. 6

  Mensen, mensen toch… met dit soort illustraties wordt straks Sargasso nog op het werk in de ban gedaan als zijnde een erotische site.

 2. 7

  Wat ontzettend jammer en verdrietig dat een hoogopgeleide vrouw anno eind 2006 zo denkt te moeten reageren op een filmpje met blote borsten.

  GeenCommentaar bedankt voor jullie noeste monteerwerk en ook Verbal Jam nog bedankt.

 3. 10

  Laat me mijn geïrriteerde reactie wat toelichten, want blijkbaar wekt het nogal verbazing dat een hoogopgeleide vrouw als ik zich druk maakt over dat filmpje. Ik zie het verband tussen die twee dingen overigens niet zo, maar goed.

  Ik lees Sargasso graag: ik vind het een plezierig blog, waar geregeld leuke artikelen van aardige auteurs voorbij komen. Niet de flauwekul van een Geen Stijl, maar interessante, volwassen bloggers. En nou blijkt — en dat stelt me echt teleur — dat het nogal tegenvalt met dat volwassen.

  Het interesseert me geen ruk (haha) wat je op je eigen computer bekijkt. Ik heb geen bezwaar tegen naaktfotografie, en ik ben ook al geen moraalridder. Maar zoals ik het storend vind wanneer iemand tijdens een serieus gesprek zijn broek laat zakken, vind ik het ook irritant wanneer er tijdens een politiek debat opeens een stapel blote tieten voorbij komt. Dat doen de volwassen mannen die ik ken niet, dat moeten wel een stelletje pubers zijn.

 4. 11

  Je kan het ook zo zien, @A-M, zouden jouw volwassen mannen niet toch wat besmuikte pubers kunnen zijn ? En is dit niet een spiegelgrapje, op de moderne (bijzonder) levenslustige volwassen mannen (met een knipoog) gericht ? Het is overigens een compilatie van oud materiaal van de bekende doctorandus, dus je kon het zien aankomen…

  Trouwens – nu even zonder de troebele knipoog van jouw “volwassen mannen” – laat een van de zuiver denkende Sargasso-boys (ik noem een esgigt) maar eens een uurtje met hen alleen, grote kans dat je daarna wat nieuws zult horen. ;-)

 5. 12

  Anne Marie heeft blijkbaar geen vriend.. anders was ze wel gewend aan dit soort flauwigheden.. of haar vriend is een watje, dat kan ook natuurlijk

 6. 13

  @Anne-Marie Mineur: Joh, wolwassenen doen niet meer aan sex en maken al zeker geen filmpjes met een knipoog meer? :)

  Het is maar een jubileum-dingskie en ik moet bekennen dat ik (voor de zekerheid: echt vrouw) glimlachend alle borsten heb bewonderd (het zal de bisexuele inslag zijn).

  @Sikbock: oef, die is wel errug flauw ..

 7. 14

  @Anne-Marie Mineur
  “…dat het nogal tegenvalt met dat volwassen.”

  Toch komt die Boobelino met de regelmaat van een klok een postje plaatsen. Dat moet je als geregeld lezeres toch ook opgevallen zijn. Blijkbaar is dat geen bezwaar geweest om de politieke discussies te blijven volgen en blijkbaar heb je de discussies tussen de borsten door toch serieus genoeg genomen.

  Misschien moet die Boobelino een maatje krijgen: Pikelina oid.
  Beetje afwisseling met al dat serieuze poli en reli gezwam.
  Het is hier soms al heftig genoeg.

 8. 15

  Ieder weblog krijgt de Pavlov-reaguurders die zij verdiend.

  Grote borsten: je kan er voorover over vallen, of je kan je er door in de verdeding laten drukken.

  […] Aandacht geven aan nieuws dat terzijde is geschoven door de traditionele media, informatieve stukken schrijven over wetenschap, politiek of cultuur alsmede wat te doen aan vroeg-Ming dynastie fetishisme.

  What you see is what you get. Laat Spuyt12 toch lekker die 5-jaar tieten flashen, en geef heb daarover dan geen commentaar.