Not so Easy Jet

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Easyjet 737 HB-III departed Aug,15 at 09:50 from Geneva,
and flew 10 minutes later into a Thunderstorm.
They returned to Geneva for an emergency landing.

http://home.quicknet.nl/qn/prive/f.braaksma/

0

Reacties (11)

#1 Grobbo

Heavy shit man!

 • Volgende discussie
#2 mark

Leuk, ik vlieg vanmiddag met EasyJet naar de UK. Ik hoop dat ze hun kist bij dan hebben opgekalefaterd…..

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Carlos

Hou deze kaart dan maar in de gaten:
http://wetterzentrale.de/pics/sfanim.html

(het lijkt trouwens wel of het gaat regenen hier in Amsterdam?!)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 Ladrillo

Gave foto’s Carlos !!! Wat een paar hagelstenen al niet voor schade kunnen aanrichten.

Als je in Geneve op de startbaan staat en je kijkt naar de weer-radar, dan ziet het Jura-gebergte er precies zo uit als een flinke thunderstorm. Het is dan ook moeilijk te bepalen wat een berg en wat een grote bui is. Maar goed, je kan altijd nog beter door een thunderstorm (Cumulo nimbus) vliegen dan tegen een berg (Cumulus granietus) aan.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Carlos

Hey!!!
Daar is onze huispiloot weer !
Ik hoopte al op een deskundige reactie uwerzijds.

dank.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Ladrillo

Ja, ik was helaas te laat thuis om nog te kunnen reageren op die knul met die button. Suspected terrorist. Ik vind het wel geestig. Maar hij had hem wel mooi bij me kunnen inleveren.Zodat ik die button op mijn pet kon spelden.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 Carlos

hahaha :)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#11 Grobbo

Ze doen wat raar je plaatjes, dus ik heb de urls maar even laten staan.

 • Vorige discussie