1. 2

  als Venezuela nog een jaar of tien bezig is de strijdkrachten te updaten hebben wij tegen die tijd mischien zelfs wel onze eigen Iron Maiden
  [img]http://www2.omropfryslan.nl/files/60-21051/minister_Verdonk_kl.jpg[/img]

 2. 3

  jeessus… wat een akelig visioen !!

  ik werd al niet goed toen ik gisteren eventjes de twijfel bij dat mensch zag over het VVD-voorzitterschap, laat staan dat ze premier wordt…

 3. 4

  Volgens Kamp is Venezuela met slechts een tweedehands marineschip geen enkele partij voor de Nederlandse marine.

  Maar wel tweemaal zoveel inzetbare militairen, een kortere trip terug naar huis, geen ongeliefde Junta en geen losgeslagen SAS of Ghurka’s als tegenstanders..

 4. 5

  Helemaal gelijk su, maar ik heb drie letters: U.. S.. A..
  [img]http://i.a.cnn.net/cnn/interactive/world/0505/gallery.latvia/gal.03.bush.balkenende.ap.jpg[/img]

 5. 6

  Misschien nog belangrijker: Wat willen de Antillen? Als deze proVenezuela zijn hebben we dan een continue strijdmacht nodig in de Antillen om oproer tegen te gaan?

 6. 7

  Zucht. Wat ellendig allemaal. Chuck D had gelijk; ”the future holds nothing else but confrontation’. Om over de paling nog maar te zwijgen.’

 7. 13

  Als de VVD niet kan winnen met het Xenofobe anti_Islam Paniek, of met het Communistische McArtney Angst Visoen, dan maar met de Oorlogs Angst, links of rechtsom, de VVD wil aan de macht blijven en daarvoor offert ze desnoods elk liberaal principe op.

  Die Rutte heeft die ook op de Harry Potter school gezeten eigenlijk? Waar komen die akelige, zielepoot mannetjes vandaan opeens?

 8. 14

  Rutte komt bij unilever vandaan, samen met Bos een produkt van nederlandse multi-nationals. Zou dat de harry-potter school zijn?

 9. 20

  @4: su
  zeker het Korps Mariniers nooit meegemaakt?
  Mountain Leader training word gevolgd bij de SAS en de mensen die het halen worden beschouwd als gelijkwaardig aan de SAS/ML
  De hoeveelheid crosstraining met de SAS,SBS,Para’s,GSG9,Para Commandos,USMC,Het Vreemdelingen Legioen en de Royal Marine Commandos hebben er in de afgelopen 30 jaar voor gezorgd dat het Korps hoog in de top 20 van Special Forces behoort.
  praat maar eens met wat buitenlandse professionals in die sector,je zal verbaasd staan kijken van hoe gerenomeerd het KM bekend staat.

 10. 21

  In the past our politicians offered us dreams of a better world. Now they promise to protect us from nightmares.

  http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/3755686.stm

  Echt zien deze BBC documentaire!
  Wanneer Balkenende zijn beleid van de afgelopen tijd verdedigt begint hij met het noemen van veiligheid. De Nederland tegen terrorisme campagne begint ook niet toevallig op dit moment en nu heeft Kamp dus weer een nieuwe dreiging gevonden?
  Ik ben benieuwd op de rechters in de zaak tegen de “Hofstandgroep” hun rug recht houden.

 11. 23

  @ 22
  Nee de DP was een niet zo heel erg geslaafd wapen ontwerp.iets wat van mijn naamgenoot niet gezegd kan worden.