1. 1

  Misschien ben ik de enige, maar ik mis de discussie over evolutie en creationisme… heb het er he-le-maal mee gehad.

  Oké, het is mss niet echt heel maatschappelijk, maar wel dat deel over schepping in het onderwijs…

 2. 4

  Islamisering: je zou bijna hopen dat daar nu eens lijfstraffen op zouden komen te staan. Of ben ik dan een dhimmi als ik dat zeg?

 3. 6

  En de verhuftering dan?? (of valt dat onder het kopje criminalisering?)

  Ook helemaal mee gehad.

  Of ben ik de enige hier die vandaag netwerk heeft gekeken?? Tenen krommend!!

 4. 7

  En het gezeur over de inperking van de vrijheid van meningsuiting moet ook maar eens afgelopen zijn. Als er daar nog één keer iemand z’n mond over open durft te trekken, mag die persoon van mij gewoon vanwege het uiten van z’n mening levenslang achter slot en grendel gegooid worden.

 5. 9

  Heb het gehad met maatschappelijke discussies tout court. Met de maatschappij valt niet te discussiëren, er lopen immers te veel idioten tussen.

 6. 10

  Per hoge uitzondering heb ik een lopende poll aangepast nav de comments toegevoegd:

  creationarisering
  klimatologisering
  vrijheidvanmeningsuiterisering

  (venijnige verwijten aan mijn sjoemelende ademocratische inborst mogen hieronder)

 7. 11

  @10 Nou, gooi dan de stemoptie ook maar weer open. Ik schat dat, ondanks wat opmerkingen erover hierboven, creationimse en de vvm laag scoort, want er hoeft maar iets over te verschijnen hier en de comments lopen vol.
  Posts over het klimaat krijgen minder respons de laatste tijd.

  Maak er desnoods een subpolletje van.

 8. 12

  @Carlos
  (venijnige verwijten aan mijn sjoemelende ademocratische inborst mogen hieronder)

  *Knuffel, knuffel, hug, hug*

 9. 13

  Mag de verpollisering er dan misschien ook nog bij? Ik bedacht dat ik me daar nog meer aan kan ergeren dan aan al die andere bij elkaar. Verpollisering: de neiging om polls tot Heilige Waarheid te verheffen. “Oei, Geert Wilders is virtueel minister-president!” “Oei, veertig procent van de Nederlanders is tegen het post-markt verhandelen van optiederivaten!” “Oei, tachtig procent van de Nederlanders haat zijn buurman. Laten we zorgen dat er minder buurmannen komen in Nederland!”