1. 2

  Ja een massagestaaf gesneden uit de voorpoot van een Andiene Hoogland Lama. Hét beproefde herstelmiddel van de indianen in Zuid-Amerika na iedere forse darmoperatie…

 2. 4

  Ja precies @ Bismarck, winnen smaakt zoet. Het is ook gelijk een “waan van de dag” geworden i.p.v. een plek in het limelight ;), update had beter geweest denk ik. Let u ook even op de nu zichtbare verlichtingsbronnen (flits en bovenlamp en bedlampje) *kuch*

 3. 5

  Voor de duidelijkheid: EVH postte over Castro zondag.
  Ik had vandaag al Quote du Jour beurt en had daarna ook al een Chavez postje geschreven, om dit log niet helemaal naar mijzelf toe te trekken zet ik het bescheiden doch opvallend mét illustratie in de Waan. Er dus geen connectie zoals wordt gesuggereerd.

 4. 6

  ..of denken jullie nog steeds dat wij alle 15 in een redactie-kantoor breed uit aan het overleggen zijn wat nu wel en niet te posten? Het is iedere dag alle hens aan dek vanuit 15 geïsoleerde ruimtelijk wijdverspreidde schuttersputjes. Het enige contact dat we hebben is af en toen een schreeuw over de mail als we weer eens down liggen. Tot zover even een kijkje in de keuken.

 5. 7

  *wederom uit het spamfilter gevist, excuses*
  Het was een grapje Carlos, not so fast cowboy. Ik mag aannemen dat je weet hoe ik over Sargasso et al denk en zodoende reageer toch:-?

 6. 16

  Larie: Ik stel me voor dat het een samengestelde nick is:
  Bingo-EO-er. Een persoon die overdag in de Veluwe woont, maar ’s avond afreist naar Brabant om aan bingo-avonden mee te doen. Ik kan er natuurlijk naast zitten, want ik realiseer me dat gristelijk compulsieve kieners zeldzaam zijn.