Meer Castro foto’s

Reacties (16)

#1 Willem Bever

Zijn die al hi-res te krijgen?

Wat zien ik op die tweede foto? Is dat …. een MASSAGESTAAF??

 • Volgende discussie
#2 Carlos

Ja een massagestaaf gesneden uit de voorpoot van een Andiene Hoogland Lama. Hét beproefde herstelmiddel van de indianen in Zuid-Amerika na iedere forse darmoperatie…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Bismarck

Zo, staan al die hoaxroepers ook ff voor paal!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 Larie

Ja precies @ Bismarck, winnen smaakt zoet. Het is ook gelijk een “waan van de dag” geworden i.p.v. een plek in het limelight ;), update had beter geweest denk ik. Let u ook even op de nu zichtbare verlichtingsbronnen (flits en bovenlamp en bedlampje) *kuch*

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Carlos

Voor de duidelijkheid: EVH postte over Castro zondag.
Ik had vandaag al Quote du Jour beurt en had daarna ook al een Chavez postje geschreven, om dit log niet helemaal naar mijzelf toe te trekken zet ik het bescheiden doch opvallend mét illustratie in de Waan. Er dus geen connectie zoals wordt gesuggereerd.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Carlos

..of denken jullie nog steeds dat wij alle 15 in een redactie-kantoor breed uit aan het overleggen zijn wat nu wel en niet te posten? Het is iedere dag alle hens aan dek vanuit 15 geïsoleerde ruimtelijk wijdverspreidde schuttersputjes. Het enige contact dat we hebben is af en toen een schreeuw over de mail als we weer eens down liggen. Tot zover even een kijkje in de keuken.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 Larie

*wederom uit het spamfilter gevist, excuses*
Het was een grapje Carlos, not so fast cowboy. Ik mag aannemen dat je weet hoe ik over Sargasso et al denk en zodoende reageer toch:-?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 Carlos

Ja ik begrijp het, maar ik kan het in al mijn eigen autistische razernij op zoek naar übercorrectheid soms niet laten te reageren. ;-)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9 Bismarck

Overigens, Sharon leeft nog steeds!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#10 Larie

Een mens zonder emoties en snelle vingers op het toestenbord is een ijsklomp.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#11 Odoakerstonia

Bever, het is een “massagestaaf”, HUHUHUH.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#13 BINGOEOER

het is een fotoshop dat zie toch meteen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#14 Larie test

@Bongoer: Dingen die ik gelijk moet zien, wantrouw ik per definitie.

Vertel about uw nick, aub?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#15 BINGOEOER

ja vertel eens Larie..

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#16 Bismarck

Larie: Ik stel me voor dat het een samengestelde nick is:
Bingo-EO-er. Een persoon die overdag in de Veluwe woont, maar ’s avond afreist naar Brabant om aan bingo-avonden mee te doen. Ik kan er natuurlijk naast zitten, want ik realiseer me dat gristelijk compulsieve kieners zeldzaam zijn.

 • Vorige discussie