1. 3

    Mandela is de meest overgehaaiptuh persoon uit de recente geschiedenis. Een soort van onzinkbare zwarte reddingsboei waar iedereen zich aan vast wil grijpen omdat het lekker makkelijk en gratis is. Alles wat shit gaat in Z-Afrika zal de komende 200 jaar worden toegeschreven aan de Apartheid.

    De afschuw en uitwerking van de Apartheidswetten staat in schril contrast met de huidige werkelijkheid en dat wat komen gaat in Z-Afrika. Moord, Doodslag, Aids, Roof en gigantisch veel verkrachtingen. Discriminatie is tegenwoordig ook weer helemaal in, maar dan coloured versus blacks(dat snappen wij hier niet maar half zwart versus zwart is een serieuze tegenstelling daar), verder worden de buitenlanders daar ook flink aangepakt. Zimbabwanen en andere immigranten worden zonder probleem berooft en uit hun huis geslagen. Hoe het verder moet weet niemand, ik geloof dat er ondertussen al meer dan 500 duizend Z-Afrikanen in London wonen en veel zullen niet terugkomen, Australie, N-Zeeland en Canada zijn ook populaire bestemmingen van vluchtende Z-Afrikaners. Deze brain-drain(vertrek van het verstand) in combinatie met de zogn.Affirmative Actions helpen de economie ook niet echt. Investeerders kijken wel uit voordat ze naar Z-Afrika gaan.

    Het gaat pas echt mis als Mbeki straks weg gestemd wordt door een of andere traditionele stamleider: JACOB ZUMA. Een onhandelbare gek die al is aangeklaagd voor verkrachting, corruptie, witwassen. Hij heeft ook eens gezegd dat je Aids kan ‘afwassen’. Het ANC is de grootste partij in ZA en Zuma is het populairst binnen de ANC, drie keer raden wie er straks president wordt in deze prachtige RAINBOW NATION.