1. 1

  Leuk filmpje. Idd moslims lopen minder dan 50 jaar achter en gaan ons waarschijnlijk inhalen. Wet vd remmende voorsprong en zo.

  Maar is het mogelijk om rechts dat “Beeld van de Dag” eens op chronologische volgorde te plaatsen. Zoiets als WvdD. Nieuwste bovenaan en zo.

 2. 4

  Marathonpeloton vrouwen doet gewoon de volledige afstand van Elfstedentocht hoor (en volledige triathlons)

  Op de OS dit jaar liep er toch ook al een Afghaanse hordeloopster mee? De volgende keer zul je er zien zonder sluier en broekrok…want dat is geen doen over zo’n horde.

 3. 5

  De Elfstedentocht, is die nog gehouden dan, dit millennium? Ik doel natuurlijk op de officiële wedstrijdkalender, waar de vrouwen de 10km op de lange baan niet rijden (sterker nog, het wereldrecord 10km voor vrouwen wordt door de UCI niet eens erkend). Overigens rijden de vrouwen in het marathonschaatsen doorgaans ook kortere wedstrijden. Hetzelfde is waar voor het wielrennen, waar de vrouwen dit jaar op het WK nog niet half zover fietsen als de mannen.

 4. 7

  Precies, Sablikova rijdt de 10km erg goed (ze is daarin niet de eerste vrouw overigens). Maar nooit op een officiële wedstrijd en geen keer ging haar tijd de boeken in als wereldrecord.