Iraq – Media war

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

The US Marines want set up a series of low-powered TV stations in the Sunni Triangle. Because the arab stations are only showing bloodshed and the US army wants to show that it’s also doing a lot of ‘nice things’.

You can donate for the equipment:
http://www.spiritofamerica.net/req_12/request.html

0

Reacties (4)

#1 caprio

Da’s grappig! De bovenste rij lijkt als twee druppels water op wat er de hele dag op de Amerikaanse TV te zien is. Da’s gek eigenlijk, ik zie nooit enig programma zonder geweld zoals in de onderste rij op de Amerikaanse TV. Ik snap het effe niet meer, Carlos, is deze donatie nu bedoeld om op de Amerikaanse TV minder geweld te tonen??

  • Volgende discussie
#2 Grobbo

Nee, om anorexia naar Irak te exporteren. :)

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Carlos

Ik ben voor MEER geweld op de Amerikaanse TV. Maar dan vooral meer iraakse kinderlijkjes die in zo’n zelfde spastische houding in het stof liggen als de kindertjes van Halabja. Je weet wel de gifgas aanval van bad guy Saddam op de Koerden die ze in de VS wel te zien kregen.

Verder ook gewoon bodybags op de amerikaanse TV, maar wat minder van dat geromantiseerde prutsgeweld uit Hollywood.

En wat betreft de irakezen, die wens ik inderdaad wat meer nuance toe. Dus wat minder Al-Jazeera en alles wat nog veel erger is in de zin van misplaatst arabisch islamitisch zelfmedelijden.
(ik heb er zin an vandaag)

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 NoName

Rare jongens, die amerikanen.

Staks bombarderen ze het land opnieuw, maar nu met disney.

  • Vorige discussie