Iraakse griep

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Niet alleen nederlandse militairen gaan voor de bijl:

my youngest soldier…the heat baby…just came down with some viral strain of the iraqi flu of death…103 temperature…explosive diarrhea and uncontrolled vomiting…poor guy…i know just how he feels…

Turning Tables, lifelog van een GI in Irak.

[Sargasso Start >> Nieuws >> Oorlog in Irak]

0

Reacties (4)

#1 Jan des Bouvrie

Zie je wel: het is een complot! Dit is een duidelijk voorbeeld van een biologisch wapen!!! Zijn die WMD’s eindelijk gevonden. En wie had de primeur? De Nederlandse militairen. Onze jongens dus!!

  • Volgende discussie
#2 TbosS

nemen ze toch nog wat nuttigs mee naar Irak. Ze helpen de bevolking naar hun beste vermogen met het bemesten van de woestijn (of zoals de correspondenten van het NOS journaal maar blijven zeggen: “Het is hier één grote zandbak!”. JA DAT WETEN WE NU WEL!)

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Grobbo

En ik zit dus al helemaal niet te wachten op allerlei mededelingen over de (on)gesteldheid van ‘onze jongens’. Wat zal mij het rotten of ze een beetje de schijterij hebben.

Iedereen die naar het buitenland gaat loopt er wel eens tegenaan, maar nu zijn het militairen en dan is het nieuws? kom nou toch!

En daarbij moeten ze niet zeuren, want zijn zij niet die bikkels die we steeds op de tv zien? Een ander werk een ander leven enzo?

Zandhappen, afgevroren ledematen, ondervoeding, schotwonden en voetschimmel: Allemaal onderdeel van de militaire traditie, net als diarree.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Rick

ikak!

  • Vorige discussie