Ingrid Betancourt leeft !

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Al meer dan één jaar is de colombiaanse senator Ingrid Betancourt ontvoerd door het FARC.

Destijds nam ze stelling tegen de veroorzakers van het geweld in haar land, zowel het marxistische FARC als de rechtse paramilitairen. Kort daarop werd ze ontvoerd. Gelukkig kwam er een onlangs een levensteken (New York Times) maar ze wordt voorlopig nog niet vrijgelaten. Haar 17-jarige dochter mist haar heel erg en protesteerde twee weken terug nog in Parijs voor haar vrijlating (Salon.com).

Ingrid Betancourt heeft de grootste overlevingskans als de buitenwereld haar niet vergeet. Alle beetjes helpen, zolang wij nog over haar praten zal ze niet als waardeloze ballast door de nietsontziende FARC guerrillas worden geëxecuteerd.

Het minste wat u kunt doen is het tekenen van de petitie op:
http://www.betancourt.info

[met dank aan : DelaCalle die mij per email hier terecht op wees]

0

Reacties (3)

#1 Verbal Jam

Een goed initiatief. Toevallig vroeg ik mij al een tijdje geleden af waarom de pers geen aandacht meer aan haar besteedde en wat er van haar geworden was. En toen kwam de zaak ineens weer op tv. Gelukkig. Nu maar hopen dat ’t FARC over internet beschikt.

  • Volgende discussie
#2 Carlos

Sargasso waarschuwt het FARC nog één keer!

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Delacalle

en terecht! En meneer Uribe kan ook snel een oorvijg verwachten! (Hij wil waarschijnlijk de volgende verkiezingen ook gemakkelijk winnen)

  • Vorige discussie