I just want bang bang bang !!!

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

http://www.reyndogg.com/video/Group_X_video.swf
[boxen open, veilig voor op het werk, via: Dreknek]

0

Reacties (6)

#1 Jan des Bouvrie

Veilig voor werk he? ik stond mooi voor lul!

  • Volgende discussie
#2 Carlos

Ja maar het schept wel duidelijkheid…
;-)

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Jan des Bouvrie

Absoluut! Trouwens, was maar een geintje hoor. Ik vertrouw sargasso’s leeftijd indicatie voor geen meter dus ik doe altijd mijn deur even dicht. Kijk in Nederland kan er niet veel fout gaan, maar hier in Noorwegen kennen ze me nog niet zo goed.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Carlos

Ach, Noorwegen dat is toch vlakbij Denemarken?
Ik heb weer feest-foto archiefje ontdekt,
ze lijken me vrij vrijzinnig daar in Skandinavie…
Nights in Denmark

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 the horse

Ha des bouvrie, leuk je weer eens van je oude kant te zien. Is die vrouw op die foto niet jouw ex, die na jullie relatie nu weet dat ze wel op het rechte pad zit?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#6 Jan des Bouvrie

Effe zonder dollen Horsie: elke woensdag- en vrijdagavond is het hier feest en ik kan je zeggen dat toch zeker zo’n 90% van de meiden een zeer sterke gelijkenis met de twee dames op deze foto vertonen…

Een klein nadeeltje voor mij: mijn vriendin heeft besloten dit weekend langs te komen hier. Ik ben nu de hele dag mijn kamer aan het luchten om de geur van andere vrouwen eruit te krijgen, want als het daar op aankomt zijn vrouwen net bloedhonden!!

  • Vorige discussie