Het laatste nieuws

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Premier Balkenende heeft per direct zijn minister van Buitenlandse Zaken Jaap de Hoop Scheffer ontslagen.

Toen de Hoop Scheffer vanavond hoorde dat de oorlog onvermijdelijk was is hij volledig doorgedraaid. Hij schijnt in een opwelling Colin Powell te hebben gebeld om de nederlandse JSF’s aan te bieden. Deze toestellen moeten überhaupt nog worden ontwikkeld.

Maar toen de Hoop Scheffer aan de andere kant van de lijn de stem van Powell hoorde sloegen alle stoppen door, aldus een geschrokken premier. Balkenende verklaarde: “Gelukkig werkt er op Buitenlandse Zaken een nogal potige secretaresse, juffrouw Jannie, zij heeft de schuimbekkende Jaap tijdig tegen de grond kunnen werken en hem de hoorn afhandig gemaakt. Om erger te voorkomen, begrijpt u? Helaas heeft zij niet kunnen verhoeden dat Jaap nog één schunnige kreet naar Powell kon roepen: “Hey geile neger, ik kick op je!”

U begrijpt dat wij van het CDA dit natuurlijk niet kunnen tolereren. Jaap is per direct ontheven uit zijn functie, aldus Balkenende.

0

Reacties (5)

#1 El

Dit komt inderdaad de helderheid niet ten goede en is ook niet duidelijk.

  • Volgende discussie
#2 mark

Er trad zojuist even wat ‘wishful reading’ op: “zij heeft de schuimbekkende Jaap tijdig tegen de grond kunnen werken en hem met de hoorn eigenhandig afgemaakt. “

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Delacalle

Ach ja, de echte Balkenende zou iets zeggen van: Wij van de regering vonden het niet netjes van Jaap en hopen dat hij de volgende keer andere middelen verkiest om zijne mening te verkondigenblahblah.. En dan op z’n krent blijven zitten en wachten tot ie een leuk briefje kan schrijven naar Colin

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Lilith

Ho ho, niet zo schnell Delacalle … alvorens Balk een mening verkondigt moet hij het eerst allemaal in kaart brengen ….

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 mark

Bieslog: “Als Balkenende nog één keer zegt ‘dat hij zijn eigen verantwoordelijkheid neemt’, heb ik dringend een veelverpleger nodig.”

  • Vorige discussie