1. 39

  Niet druk in het Café vandaag……. waar zijn alle bitches en bitchettes als je ze nodig hebt. Misschien komt het omdat we hebben aangekondigd dat het niet lang zou duren en zitten alle chickies ademloos te lurken.

 2. 46

  Thuis in Der Niederlande heb ik een fantastische knop op mijn iets te grote tv-ding. Een freeze knop.. tijdens debatten als wat net gebeurde zat ik steeds maar te freezen om te zien wat de koppen zeiden en niet de stem. Dat mis ik wel eigenlijk, zo’n knop op mijn pakweg 10″ tv-tje.

 3. 54

  ik zoek ze gewoon op google enzo en dan de properties (eigenschappen) met de rechtermuis knop…….. die kopieer ik en die plak ik dan in mijn commentaartjes……..

  Dus op het plaatje klikken met rechtermuis……. dan de bestandsnaam (dus volledige pad met url en naam) selecteren met linkermuis en die dan kopieeren met rechtermuis……. en later plakken met rechtermuis of CTRL-V…….. ik neem aan dat dit is wat je bedoelt……

 4. 57

  btw, op de immer groeiende 14-18 pic die onlangs voorbijvloog, bent U dat met zonnebril zijwaards kijkend, russische hoed en geen dp in de hand?

 5. 65

  DP 54 wil je zeggen dat google bij ‘Bush’ plaatjeszoeken zomaar al een hele rij satyrische zooi geeft ? stom van mij, had ik eens moeten proberen. niet denken maar doen.

 6. 78

  Ehh nou, ik in dit geval niet: Ik heb die mevrouw Sterk wel eens gesproken, en ik had niet de indruk dat er over en weer erg veel liefde verloren is gegaan…

 7. 99

  Het nadeel van landelijk/romantisch wonen is dat ik nu moet proberen met een krant die kachel aan te steken. Papier is niet meer wat het geweest is, stinkt als het brand.

 8. 104

  Môge; ik geloof dat ik hier vannacht het licht heb uitgedaan, maar ik weet het niet helemaal zeker meer:
  In ieder geval lijkt er niet ingebroken te zijn.