1. 13

  Die Femke,…en als ze nu (om)draait naar rechts slaat ze het torentje van z’n sokkel….

  Overigens,..was er een invasie van pantzerfaust- medewerkers vandaag? Of spartelen ze tegen omdat ze dreigen te worden ingelijfd? Nou,..en dat zou mij prima uitkomen! Ik mag van me moeder namelijk nooit kijken op vieze sites waar de leefomgeving een nare bruine sfeder uitademt. Moet altijd stiekem kijken als er niemand thuis is. Kom thuis,..zijn m’n favorieten aangepast! ”Alleen sites waar beschaafde mensen huizen en verstandig gedebatteerd wordt” zoals hier,…dáár mag ik wel komen. Pff,..en als het een centenkwestie is wil ik best wel een paar euri doneren hoor…..

 2. 22

  Femke profiel poster met dildo ervoor geplakt (heeeeeel geslaagd combinatie tussen make believe fatsoen en uiterst bedriegelijk en bovendien alleen in donkere kamers mogelijk bewijs van gratis en directelptot de bezigheidsterapeutische geneugten van vruchtbaarheid (oftewel de mens als onverbintelijk en ontembaar de kop opstekend parisiet).

 3. 24

  directelptot = directe en vrijblijvende toegang tot overigens. . .staaltje van lineair (dildo) denken (in vattende kleurtjes dat wel maar omdat de geurtjes ontbreken weet je dat het fake is met compleet tegengesteld effect:

  ook neuk: Heidi Fleiss heeft Mike Tyson gestrikt voor haar stud escort (ver)diensten (zie http://www.netscape.com)

 4. 26

  lees net dit:

  On Nov 17, 2006, at 11:16 PM, ravi wrote:

  > So, the Muslim nations are banning dudes from the beach for ogling
  > almost naked chicks and the non-Muslim nations are banning chicks for
  > not being somewhat naked… this is getting difficult to follow.

  People should, you know, just live & let live.

  Doug

  Amen, all this fuss over some 50 women. The hadij (headscarf) is far
  more common in the Muslim communities here, but is by no means
  ubiquitous.

  Hopefully Rita Verdonk and the other hard asses will be sent packing
  in the election on Tuesday. The Socialist Party is set to make strong
  gains, maybe even form a part of ruling coalition, but whether this
  will come at the expense of their principles remains to be seen…


  Colin Brace
  Amsterdam

  ja ja, nou niemand heeft ook een ‘fuzz’ gemaakt van mijn waarschuwingen over trapveldlevenpletterij (terwijl ik er toch vroeg genoeg mee was); nu heb je zowat een hoofddoek nodig om na ‘frisse’ neus halerij in het vondelpark niet met een half onsje stof in je haar thuis te komen (vooral op winderige en droge dagen). Maar ja, de immigrant gaat voor het groen van links.

  waarom houwen ze niet gewoon op met het verkrachten van die term? Niet datie niet stom is; 7 voudig met groen op ereplaats kruispunt lijkt me beter. Van mij mag Femke link(s)e immigranten links gaan heten. Het wachten is dan op immigroen, de partij die zich het door mensen gemaakte woestijn zooitje repareren ten doel stelt. Daar heeft het zionism nu zo langzamerhand wel definitief in gefaald.