De Moren komen !

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Preconquista of Deconquista ? (The Politburo Diktat) [via: Esc]

In 1995 deed ik in een kroeg in Zuid-Murcia de belofte dat ik mijn spaanse vrienden-voor-het-leven-op-dat-moment te hulp zou komen als Spanje opnieuw aangevallen zou worden door de Moren. Nostradamus had dit immers voorspeld. Maar wij zouden de Moren stoppen, bij de droge rivierbedding van de Guadiana, een internationale onverzettelijke alliantie van de gaafste gozers op dat moment. En als ik naar de getruukte kaartjes van het conservatief satirisch blog The Politburo Diktat kijk vraag ik me af of het niet tijd wordt om naar Spanje af te reizen (of tellen drunken deals niet?).
spain_2012
[de correspondent Ecuador heeft
al toegezegd dat ie gaat]

0

Reacties (8)

#1 kaahaa

zonder enige vergoelijking, en over 15 jaar spreken we nog wel af op BATTL (die blijkbaar uit de lijst weg is??), maar geen Gristen is ooit in de buurt geraakt van de hoogstaandheid van de Moorse cultuur. Pas nà hen gingen de joden, vrijmetselaars en zowat al de rest over de Gristen-kling.

Vergeet ook niet dat de Moren zoals wij die kennen, begraven zijn in 1979, de dag dat een ayatollah de sluier aanbond. Het is dàt zootje waategen gevochten dient, niet een hele beschaving.

Maar een stukje land heroveren met enige fijne gelijkgezinden lijkt me wel wat. Zal ik de vlag maken?

 • Volgende discussie
#2 Carlos

De Moren dat is het beste wat de spanjaarden ooit in hun geschiedenis is overkomen.

Ik herinner me een rel rondom een Partido Popular gemeenteraadslid die eeuwenoude moorse graven wilde weg-buldozeren omdat Spanje verschoond moest worden van moorse smetten?! Ja die PP-gasten zijn echte lieverdjes!

Maak jij maar een vlag, kahaa. Battl, is zoek geraakt, ik denk dat ik die eruit heb gehaald toen er een tijd niet werd ge-update? Of de content werd me wat voorspelbaar…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 kaahaa
 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 caprio

Overigens tellen dronken beloftes des te meer, immers die komen rechtstreeks uit het hart, en het hart liegt niet. Verstandelijke beloftes daarentegen zijn doorgaans gelogen, dus daar kun je je hand niet voor in het vuur steken.

Mag ik ook aan de andere kant meevechten? Ik leer liever Arabisch dan Spaans, en bovendien mag ik bij de Osama’s meer dan 1 vrouw nemen, kastijden en hoef ik me niet als een bourgeois Spanjool te gedragen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Carlos

Maak je geen zorgen caprio, je hoeft aan spaanse zijde je niet te gedragen als een bourgeois Spanjool. Het waren eerder boeren-spanjolen aan wie ik de belofte deed. Ze neukten en kastijden alle vrouwen uit hun dorp, en dat waren er toch al snel een stuk of 15.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 caprio

Dit zijn geen valse beloftes ala WMD??

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 Grobbo

Caprio: zat jij niet al aan de chinese kant geschaard?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 Ibo

hhaaahaaha waar gaat dit discussie over???

Jullie kraken elkaar alleen maar af.
Wat het is met spanjaarden ze waren jaloers op de MOren ze konden het niet hebben dat ze veel macht hadden en geld. Daarom zijn ze verdreven uit Andalusië en nou is Andalusië een van de armste provincies na Cantebria denk daar maar eens over na. Terwijl Cordoba een van de rijkste steden was van heel Europa maar dat weten heel veel mensen niet. En trouwens de meeste Andalusiers van Nu hebben allemaal Arabisch Bloed en ook al ontkennen ze dat. En dat is gewoon de waarheid klaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!
En wie het niet met mee eens is wil ik dat graag horen.

 • Vorige discussie