1. 2

  Zo te zien heeft Geza één ervaring met een Linux-guru te veel gehad.
  (Ik heb Ubuntu ook geprobeerd. Het wilde mijn mp3-speler niet pakken, ook niet na het volgen van de instructies van tien guru’s.)

 2. 4

  Niet direct on-topic hier, maar: er was een topic over het download-record van Firefox 3, en ik kan dat topic ineens niet meer terugvinden. Zie ik het over het hoofd of is het van de site gehaald?

 3. 5

  Never mind, ik heb hem teruggevonden (in het archief van de Zijdelinks – ik wist niet dat de zoekfunctie niet op Zijdelinks werkt).

 4. 6

  Ach die Linux sekte viel bij mij door de mand toen ik zelf op een pc Ubuntu probeerde te installeren: het werkte niet. Linux-nerds erbij gehaald, 2e poging, 3e poging, 4e poging… enzovoorts. Uiteindelijke conclusie: de configuratie van je pc is “te exotisch” voor Ubuntu… duh?!

  Altijd maar weer dat opscheppen over de eenvoud en genialiteit van Linux en een doorsnee PC-Oké pc was al te veel voor dit briljante systeem?

  Windows is gewoon veel beter.

 5. 7

  Elk kind van 3 in mijn kelder kan ubuntu installeren op elke PC, Carlos van sargassospam, conclusie: jij en je nerds zijn een stel enorme prutsers.

 6. 8

  @Carlos:

  Beter zou ik het niet noemen, anders is een beter woord. Het zijn systemen met verschillen. Dat jij nu een lidl laptop (ok, pc ok) hebt waar ubuntu niet (zo makkelijk) op te installeren is, tsja, dat is dan mooi jammer voor je (you’re missing the fun).

  Gokje, had je de mount point wel goed ingesteld voor/tijdens/na het fragmenteren?

  Alle paling boeren hier kunnen zelfs ubuntu installeren, en die gasten snappen echt niets.