Dagsluiting – This is a video response

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (4)

#1 MP

bollywood

  • Volgende discussie
#2 HansR

Top Gun revisited.
Beter virtueel dan reëel.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Bismarck

@2: Ik weet het niet, er zit nog veel gif in het bloed daar. De regeringen hebben denk ik liever vrede (als ik dit filmpje zie, kan ik gezien het ingewikkeld ritueel niet anders vermoeden dan dat een gezamenlijke comissie het heeft uitgewerkt, al denk ik dat als een mafkeees met een vlag een voet over de grens zet, hij instant doorzeefd wordt). Maarja, India is een democratie en volgens de Bush doctrine wordt Pakisstan dat ook, dus…

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Ruud Oost

Tsja, daar kan je ook YouTube voor gebruiken: elkaar bang maken.

  • Vorige discussie