1. 1

  Ooit waren de dagsluitingen mooi om te zien maar al een tijdje slaat het nergens op. Begin met een soort van Musique Du Monde Reis of zoiets. En ik hoop dat mijn comment niet te offensief overkomt.

 2. 2

  Hij is echt mooi. Wat een contrast tussen verwegzakkende buurten (wereldwijd) en opkomende buurten (wereldwijd). Je ziet bijna hetzelfde maar het voelt zo anders aan. En dit ruikt speciaal als New-Delhi, gek genoeg.

 3. 5

  Wie met Youtube de wereld rond wil zal ook dagen beleven die wat minder spectaculair zijn. Tot nu ben ikzelf echter positief verrast over wat ik af en toe aantref en met mij geloof ik ook nog wel een paar andere Sargasso lezers (vast niet alle maar dat streef ik ook niet na)

  Ik herinner mij zoal uit de losse pols:


  Valle del Colca

  Shuar Songs
  La Tigresa del Oriente
  Pororoca
  Day and Night Ride
  Transpatagonia
  Joris Ivens
  Cupids Crush
  Fiji Meat Man
  Kamikaze Manga (Anime soort van)
  Aroma Coast

 4. 6

  Carlos, als ik mijn zeikerige comment nu nog een keer lees merk ik dat ik net die laatste glaasje niet had moeten drinken, of geen comment schrijven natuurlijk. Mijn excuses.

 5. 8

  Ik beschouw de dagsluitingen als een kunstvorm van de hoogste soort – en dan wel degenlijk de reeks, het concept, en de zalvende, louterende kwaliteit van de verwachting en verrassing…. machtig.