1. 2

  Ah we zijn weer van de nostalgie van de oude mainstream classics terug in de krochten aan de zelfkant van de popwereld.

  Muziek-ecologische niches.
  Krochten.

 2. 5

  @3: als #2 het enige is waarop je de kwalificatie ‘snob‘ baseert dan ben jij iig een volstrekt stomme interneteikel (weinig gebruikte kwalificatie dus geen linkje).

  Blijkbaar vindt jij dat ik alle muziek mooi moet vinden zelfs dit soort punk. Ik zie niet waarom. Ik zie ook niet waarom ik mijn constatering uit #2 – is het iets anders? – snobistisch zelfs maar zou kunnen zijn. Alleen de kwalificaties krochten en zelfkant kun je als subjectief zien (maar zijn het volgens mij niet).

  Maar subjectiviteit is bij muziek toch toegestaan? Is muziek niet de meest subjectieve uiting van de meest subjectieve kant van de mens? Mag ik daar dan niet een subjectieve reactie op geven? Zonder direct voor snob te worden uitgemaakt?

 3. 6

  Punk is sowieso een van de vreselijkste genres ooit uitgevonden. We hebben 3 a 4 mannelijke opgeschoten jongeren bij elkaar die zich doodvervelen. In een dronken bui komt er eentje op het idee om een bandje op te richten. Na de eerste roes van enthousiasme komen de bandleden er echter achter dat er niemand een instrument kan bespelen, noch kan zingen. Geen nood, dan maken we dus punk.
  Ik heb dit scenario trouwens eens voorgelegd aan een lid van een punkband. Die barstte in een smakelijk gelach uit, en gaf me vervolgens heel serieus volmondig gelijk.

  Overigens zijn er uitzonderingen op deze regel; b.v. The Ex of Forguette me Note. Die kunnen WEL een instrument bespelen.