1. 2

  @MP: Er zijn er toch nog een stuk of vier geweest die we in december dood verklaarden die nadien alsnog weer tot leven kwamen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

 2. 12

  *Gniffel* En ik maar denken dat mij de eer te beurt was gevallen met een linkje op Sargasso… sta ik, gelukkig zonder gaten dan weer wel in een battle-of-theblogs-half-jaar-later-field-report…
  Waarbij ik me dan wel weer afvraag hoe ik daar dan weer in verzeild ben geraakt….

 3. 14

  @Deh Haagh: Je stond er vorig jaar ook al een hele tijd in hoor. Ik heb je vast uit een of ander lijstje gehaald.

  @Verbal Jam: Had nou juist bedacht dat ik deze meting (over de hele maand juni) vlak voor de vakantie zou doen.
  Geloof dus niet echt dat het veel uit maakt.

 4. 18

  Ik leef weer, hoor. Beetje zombieachtig, dat wel.

  Ik had gewoon even een halfjaartje aan mijn echte leven gespendeerd. Was nodig. Herbronnen, echtscheiden, verhuizen… dat soort dingen :-)

 5. 20

  Dank je, Steeph. Ik ben inderdaad een stuk wijzer geworden en ik heb nu ook een hoop levensmateriaal om mee te werken. Een groot aantal dingen die ik heb meegemaakt blijkt behoorlijk universeel te zijn. Ik laat de emoties nog even bezinken om te vermijden dat ik een zeurderige levensblogger wordt, maar daarna ga ik toch een paar interessante dingen doen met al dat materiaal.

 6. 23

  Dan geef ik mezelf wel de keizerlijke Kroon.

  Hemaworst still kicking ass day by day.

  je verwijzende url is zo oud als een tierelier maar dat zijn we gewend van je Steeph, rrrrresearch.

  desalniettemin de zuigende scouting een big + voor je huiswerk, het systeem was goed overzichtelijk en functioneel.
  é ik geef een compliment op het internet zág je dat pff mien eerste.

 7. 24

  @Hemaworstje: Blij dat je je meldt, maakte me al zorgen waar je bleef.
  Ik klam me vast aan jouw laatste compliment. Volgen kan ik je verder al lang niet meer :-)

 8. 27

  Zeg eens, waarop baseert u dat schaakbord?
  Als ik dat ding mag geloven ben ik terziele. Terwijl ik toch braaf gemiddeld 3 postjes per week plaats.

 9. 28

  Oh, neem me niet kwalijk. Ik neem mijn woorden terug. Ik had de legenda niet helemaal begrepen, dacht: hoe meer stippen, hoe meer updates. Maar ik doe het ‘prima’, zegt uw uitleg elders. Dank. Ik zal niet meer klagen.

 10. 29

  @Puck: Het oorspronkelijke idee achter de kleurtjes was een vergelijking met een WOI slagveld. Hoe groener, hoe minder onderdeel van de slachting (bruin = modder, zwart = dood). Bleek echter dat voor de kleurenblinden dit al snel niet goed te zien was. Dus braille stippen toegevoegd. Verwarrend, meer stippen is minder leven. Maar goed, het was niet anders (heeft te maken met de manier waarop we de telling noteren intern).