Als dit allemaal mogelijk is…

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

www.tetsoo.com
dan gaat het internet nog eens groot worden.

0

Reacties (3)

#1 Grobbo

Ik snap niet wat hier nou zo bijzonder aan is: Wat aardige animaties en volslagen onduidelijkheid waar te klikken, wat er gaat komen en ook nog eens vrijwel onleesbaar. Leuk hoor dat Flash, maar zoals zo vaak nutteloos, en je vraagt je dan af: Wat doe ik hier???

Typisch voorbeeld van designers die geen kaas hebben gegeten van usability.

Als dit de toekomst van internet dan zeg ik mijn adsl wel weer op.

  • Volgende discussie
#2 Bart

Flash zou verboden moeten worden.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Grobbo

Als het voor een spelletje of filmpje is mag het van mij, maar voor informatieverstrekking is het in mijn ogen volstrekt ongeschikt.

  • Vorige discussie