SG-café zondag 12-04-2015

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van zondag 12-04-2015. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

0

Reacties (10)

#1 Sjap

Komt een moslim in het SG-cafe….

o nee, die kwam niet!

#2 Bolke

Komt een paard in het SG-cafe…

Zegt de barkeeper : “vanwaar het lange gezicht”.

#3 Krekel

Komt een paard in het café.

Zegt de barkeeper: “The Aristocrats!” …

#4 Krekel

P.S. Voor de liefhebber (of juist niet):

Bill Maher laat twee (2) keer in 2 (twee) minuten zien wat voor triest figuur het is, en als nota bene Fareed Zakaria (!) hem erop aanspreekt nog een derde keer:

(via Salon)

#5 Jim Bob

@4: Zakaria zit gewoon keihard te liegen. Neemt Indonesie als voorbeeld van grootste moslimland en stelt dat daar geen of nauwelijks problemen zijn met (religieuze) minderheden. Wablief? Tientallen aanslagen (van bomaanslag tot kerkverbrandingen) in de laatste decennia van moslims op voornamelijk christelijke minderheden.

#6 Krekel

@5: Hij lijkt het inderdaad een beetje te bagatelliseren, maar het lijkt me dat je te kwader trouw moet zijn om dat “keihard liegen” te noemen.

Hij plaatst er immers zelf al een kanttekening bij (“Is it as advanced as the West? No.”) waarmee hij de problemen die jij noemt dus in elk geval niet ontkent — in het westen worden moskeeën immers ook soms aangevallen en in de fik gestoken, en Zakaria zegt dat het in Indonesië nog erger is.

(en het is nou eenmaal niet een podium waar je uitgebreid de ruimte krijgt om verder te nuanceren en kanttekeningen te plaatsen … )

Zijn punt is alleen dat als moslims zo gewelddadig zouden zijn als Maher beweert, d.w.z. in dien mate en percentage, dat het er in zo’n groot moslimland als Indonesië veel erger aan toe zou gaan dan zo lang het geval is (geweest?).

#7 Sjap

@3: niemand heeft de aristocrats beter gedaan dan Southpark

http://www.youtube.com/watch?v=CyKGHVA6rb0&feature=youtube_gdata_player

#8 Krekel

Hillary Clinton Kondigt kandidatuur aan:
https://twitter.com/AP/status/587327449861660673

(First, w00t!)
(oh, nee, Teletekst had ‘m ook al … )
(oh, wacht, en Nu.nl ook al.)
(oh, en de rest van de wereld ook al.)

#9 Bolke

tijd voor muziek.

Dubioza kolektiv “No Escape (from Balkan)”

#10 Prediker

@7 Behalve Gilbert Gottfried dan.

Daar won hij de zaal mee terug tijdens de roast van Hugh Hefner, nadat hij een 9/11-grap had gemaakt die – om begrijpelijke redenen – nogal slecht viel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*