Zijn verzekeraar is er nog niet uit wat er moet gebeuren met dit “unieke geval”
Een duif en een propeller. Een duivenmelker en een vliegtuigjepiloot. Een hele geruststelling dat de wereld implodeert onder eigen hebzucht en lafheid – maar deze Luchtkapitein gaan ze niet hebben! Theofiel Haldermans’ (49) duif fladdert een vliegtuigje van de baan, en hup: hij kan zijn spaarsok uitschudden.
Heeft u ook van die creatieve ideën om aan geld te komen? Of denkt u dat de duif van rechts kwam en de Rode Baron maar had moeten uitwijken?
Reacties (6)
De bestuurder van het vliegtuig is verantwoordelijk voor de schade aan de duif.
de pk’s van de motor tegenover dat frigiele lichaampje kan absoluut geen vliegtuig neerhalen.
laat ons nemen dat de duif tussen de zuiger en de segmenten kwam dan zou ik zeggen van wel :)
in dit geval is de piloot geschrokken, weinig ervaring, controle verloren, wat geld gespaard voor een nieuw vliegtuig en voila laten we iemand aanwijzen voor bij te leggen :)
Die Ulra Lights met bromfiets-aandrijving zijn sowieso een plaag in het luchtruim, met bovendien een hoge crash-ratio.
Anyway, om met Toon zaliger te spreken: “Doif ies dood”. Gelukkig hebben we het ringetje nog…
@1 Inderdaad! Counter-sew! Weet je wat een goede wedstrijdduif kost?!
Mooie naam ook, Theofiel.
Ik vind het geniaal. Ik ga terstond mijn buurman aansprakelijk stellen voor de schoonmaakkosten van mijn balcon.
Stomme vliegende ratten!
De truck in deze lijkt me dan ook om niet zomaar duiven te melken, maar je als duivenmelker te specialiseren in de houtduif; dat is een beschermde diersoort (zo leerde ik laatst toen een Nederlandse motoragent een automobilist op de bon wist te slingeren voor een botsing met een houtduif, waarna de rechter de motoragent toch in het ongelijk moest stellen omdat hij had verzuimd het bewijsmateriaal te verzamelen:P). Dat maakt de schadeclaim vast aanmerkelijk eenvoudiger, en anders is er altijd nog de boete voor de piloot wegens het doodmaken van een beschermde diersoort:P
Maar wilt u echt voor het grote geld gaan, dan moet u lieveheersbeestjes houden; ook een beschermde diersoort, maar aanmerkelijk goedkoper in grote volumes te produceren:-)