Georgia en George

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

GenoegGeorge heeft nog niet gesproken over het niet langer steunen van ondemocratische regimes, en het volk rijst! In Georgia, waar ze een bergtop naar Schwarzie hebben genoemd en een hondstrouwe partner van de VS in de strijd tegen het Terrorisme, zeggen ze nu: “Kmara”, daags na de verkiezings ‘overwinning’ van Shevardnadze en diens ‘Voor een Nieuw Georgia’, oftewel, ‘Genoeg is Genoeg’.
Tien jaar na de burgeroorlog is Shevardnadze nog steeds in het zadel, en Amerikaanse troepen zijn er gelegerd ter steun in de strijd tegen het Terrorisme en ter ondersteuning van de troepen in Irak, in dit buurland van Tsjetsjenie, waar men al honderden jaren terrorisme kent, of zoals sommige moslims zeggen: strijd tegen de Russische bezetting. Internationale waarnemers noemen de gang van zaken tijdens de verkiezingen enorm chaotisch en onregelmatig, en massa demonstraties houden aan en protesten groeien, nu is de vraag of George zijn vuurproef in Georgia doorstaan zal??

Links:
Pravda – final collapse of Georgia?
Moscow Times – thousands in protest
Batumi News – elections perfect!
Civil Georgia – elections
Caspian Business News – wins questioned

0

Reacties (4)

#1 Carlos

Georgia, Georgië…
ik voorvoel een Columbia, Colombia dicussie…

  • Volgende discussie
#2 caprio

shit mijn achterlijke Anglicanismes ook, wordt echt beetje bij beetje debiel hier met al die engelstaligen…. mijn excuus.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 caprio

George en Georgië

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Carlos

no worries, als je in Zuid-Amerika zou zitten zou je debieler worden.

  • Vorige discussie